Hvordan kan jeg implementere min medarbejders ret til at blive glemt i Workplace?

En persons ret til at blive glemt er ikke et nyt begreb i den generelle forordning og databeskyttelse (GDPR). Den er aktuelt obligatorisk i henhold til den eksisterende lov om databeskyttelse. En bruger har ret til når som helst at anmode om, at den dataansvarlige sletter brugerens personlige data. Denne rettighed er nu beskrevet i stk. 17 i GDPR. Det er op til den dataansvarlige at forstå, hvilket grundlag denne har for at fortsætte med at behandle disse (eventuelle) data efter denne anmodning. Administratorer kan anmode om sletning af en brugers konto når som helst. Herved slettes de personlige oplysninger om den pågældende bruger i Workplace. Dette inkluderer også brugerens profil, alt opslået indhold og alle kommentarer.
Var disse oplysninger nyttige?