Hvad sker der, når jeg følger eller holder op med at følge en kollega på Workplace?

Når du følger en kollega, ser du vedkommendes opslag i dine nyheder. Du kan følge dine kolleger, personer på andre teams eller ledelsen i din virksomhed. Du kan kun se opslag, der er synlige for hele virksomheden, eller opslag i grupper, du er medlem af.
Når en kollega følger dig, ser vedkommende de opslag, der er synlige for din virksomhed, i sine nyheder. Hvis du slår noget op i en lukket eller hemmelig gruppe, kan dine kolleger kun se det, hvis de er medlem af den gruppe, opslaget er lavet til.
Når du holder op med at følge en kollega, ser du færre opslag fra vedkommende i dine nyheder. Du kan få kontakt igen til en kollega, som du er holdt op med at følge, ved at begynde at følge personen igen.
Var disse oplysninger nyttige?