Hvordan aktiverer jeg totrinsgodkendelse for min Workplace-konto?

Du kan aktivere totrinsgodkendelse for at føje et totrinsgodkendelsessystem til din Workplace-konto, så der skabes ekstra sikkerhed.
Hvis du slår totrinsgodkendelse til, som også kaldes multifaktorgodkendelse (MFA), bliver du bedt om at indtaste en entydig sikkerhedskode, hver gang du forsøger at logge på din Workplace-konto eller -app fra en ny enhed. Når du har indtastet denne sikkerhedskode, har du mulighed for at gemme enheden på din konto, så du ikke behøver at gå gennem processen, når du logger på fra samme enhed igen.
Sådan slår du totrinsgodkendelse til:
  1. Log på Workplace.
  2. Klik på dit profilbillede nederst til venstre på Workplace.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Sikkerhed og login.
  5. Rul ned, og klik på Redigér i afsnittet Brug totrinsgodkendelse, og vælg derefter Kom i gang. Du bliver muligvis bedt om at indtaste din adgangskode igen.
  6. Klik på Tilføj et nyt telefonnummer i afsnittet Sms for at tilføje et telefonnummer. Du vil blive bedt om at indtaste et telefonnummer og derefter bekræfte, at du ejer nummeret, ved at indtaste en bekræftelseskode, som sendes til dig via sms.
Husk, at når du har opsat dine præferencer for totrinsgodkendelse, skal du klikke på Aktivér for at aktivere funktionen.
Bemærk: Sikkerhedskoder kan også genereres med en tredjepartsapp eller en kodegenerator i Workplace-appen.
Hvis du ikke længere har adgang til din totrinsgodkendelse eller ikke kan logge på, skal du kontakte Workplace-administratoren eller indsende en anmodning om at få adgang igen.
Var disse oplysninger nyttige?