Hvilke forskellige privatindstillinger er der for Workplace-begivenheder?

Privatindstillingerne for din begivenhed afhænger af den type begivenhed, du har oprettet, og hvordan du har oprettet den. Husk, at du ikke kan ændre privatindstillingerne for en begivenhed, efter at du har oprettet den.
Private begivenheder
  • Kun inviterede gæster kan se detaljer for en privat begivenhed
  • Du kan vælge, at gæster kan invitere andre kolleger til en privat begivenhed
  • En privat begivenhed oprettes uden for en gruppe
  • Hvis URL-adressen for den private begivenhed deles med brugere, som ikke er inviteret til begivenheden, vises linket som et brudt link eller en vedhæftet fil, som ikke er tilgængelig.
Åbne begivenheder
  • En åben begivenhed er åben for alle brugere i en virksomheds fællesskab
  • Åbne begivenheder kan deles med andre personer i fællesskabet
Begivenhed oprettet i en gruppe
  • En begivenhed, som er oprettet i en gruppe, har de samme privatindstillinger som gruppen. En begivenhed, der er oprettet i en åben gruppe, er f.eks. en åben begivenhed.
  • Delingsfunktionen er kun tilgængelig i åbne gruppebegivenheder.
Læs mere om administration af begivenheder.
Var disse oplysninger nyttige?