Hvilke privatindstillinger findes der for grupper på Workplace?

Der findes tre privatindstillinger for grupper: Åben, Lukket og Hemmelig. Nedenstående tabel viser, hvem der kan blive medlem af disse grupper, og hvad andre personer kan se om dem.
ÅbenLukketHemmelig
Hvem kan blive medlem?Alle fra virksomheden kan blive medlem eller blive tilføjet eller inviteret af et medlemAlle fra virksomheden kan anmode om at blive medlem eller tilføjet eller inviteret af et medlemAlle, men de skal tilføjes eller inviteres af et medlem
Hvem kan se gruppens navn?Alle fra virksomhedenAlle fra virksomhedenNuværende og tidligere medlemmer
Hvem kan se gruppens medlemmer?Alle fra virksomhedenAlle fra virksomhedenKun nuværende medlemmer
Hvem kan se gruppens beskrivelse?Alle fra virksomhedenAlle fra virksomhedenNuværende og tidligere medlemmer
Hvem kan se gruppens tags?Alle fra virksomhedenAlle fra virksomhedenNuværende og tidligere medlemmer
Hvem kan se, hvad medlemmer slår op i gruppen?Alle fra virksomhedenKun nuværende medlemmerKun nuværende medlemmer
Hvem kan finde gruppen ved søgning?Alle fra virksomhedenAlle fra virksomhedenNuværende og tidligere medlemmer
Hvem kan se gruppebegivenheder?Alle fra virksomhedenKun nuværende medlemmerKun nuværende medlemmer
Hvem kan se historier om gruppen på Workplace (f.eks. i Nyheder og ved søgning)?Alle fra virksomhedenKun nuværende medlemmerKun nuværende medlemmer
Bemærk: Hvis du bruger Workplace Advanced, har fællesskabsadministratorer adgang til alt indhold på Workplace, herunder hemmelige grupper.
Lær mere om, hvordan du administrerer din gruppe på Workplace.
Var disse oplysninger nyttige?