Hvordan logger jeg af Workplace?

Sådan logger du af Workplace:
  1. Klik på øverst til højre på en vilkårlig Workplace-side.
  2. Klik på Log ud, og klik derefter på Bekræft.
Bemærk: Hvis du er bruger af Workplace Advanced og din virksomhed bruger SSO (Single Sign-On) til at forhindre andre i at få adgang til din profil fra denne computer, bør du også logge af din virksomheds konto. Hvis du ikke ved, hvordan du logger af din virksomheds konto, bør du kontakte it-afdelingen. Du kan finde flere oplysninger om SSO her.
Var disse oplysninger nyttige?