Min Workplace-livevideo vises stadig som "sender live", selvom den er afsluttet for et stykke tid siden.

Hvis udsendelsen ikke begynder at blive behandlet efter signalet for afslutning af din livestream, vises din livevideo muligvis stadig som sender live, efter videoen er afsluttet. Sørg for, at du har klikket på Afslut livevideo gennem Udgiverværktøjer, når streamen er færdig. Hvis problemet fortsætter, kan du kontakte vores supportteam og angive dit video-id.
Var disse oplysninger nyttige?