Fællesskabsindstillinger

Få mere at vide om de indstillinger, der foretager ændringer i hele dit Workplace-fællesskab. Besøg ressourcecenteret for kunder for at finde ud af mere om brugertilpasning af dit Workplace-fællesskab.

Denne artikel er kun relevant for administratorer af Workplace Essential og Workplace Advanced.
Klik på Administratorpanel øverst til venstre i Workplace fra en computer. Her vil du kunne se kolleger og grupper, få viden om fællesskabet og administrere præferencerne for fællesskabet.
Var disse oplysninger nyttige?
Denne artikel er kun relevant for administratorer af Workplace Premium
Administratorpanelets funktionalitet er begrænset på mobilenheder, men der er flere værktøjer, du stadig kan bruge. Følgende funktionalitet findes for administratorer af Workplace Premium i administratorpanelet på mobilenheder:
  • Gennemgå aktivitet for de sidste 7 dage, og send påmindelser til folk for at øge interessen
  • Tilføj personer: Føj en ny person til dit fællesskab ved at angive vedkommendes fulde navn og e-mailadresse
  • Rapportering: Se rapporter om person-, gruppe- og indholdsaktivitet på Workplace i de sidste tre måneder
  • Administratorer: Gennemgå alle administratorer, og foretag ændringer på administratorniveau for enhver administrator. Få flere oplysninger om de forskellige administratorroller.
  • Anmeldt indhold: Gennemgå eventuelt anmeldt indhold, og vælg, om det skal tillades eller slettes, direkte i mobilappen. Push-notifikationer sendes til administratorer, så de kan gennemgå og fjerne anmeldt indhold på få minutter fra deres telefon.
Bemærk: Alle administratorniveauer kan se administratorpanelet på mobilenheder. Adgangsroller er præcis de samme som i webversionen af administratorpanelet.
Var disse oplysninger nyttige?
Denne artikel er kun relevant for brugere af Workplace Essential og Workplace Advanced. Du skal være administrator og logget på Workplace fra din computer for at kunne ændre virksomhedsnavnet.
Sådan ændrer du dit virksomhedsnavn:
  1. Klik på Administratorpanel øverst til venstre på Workplace.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Opdater dit virksomhedsnavn.
  4. Rul ned, og klik på Gem > OK.
Var disse oplysninger nyttige?
Denne artikel er kun relevant for brugere af Workplace Advanced.
Workplace-konti har webadresseformatet https://[virksomhed].workplace.com/. For at ændre dette skal du kontrollere, om den nye webadresse er tilgængelig (forsøg at browse til din ønskede webadresse). Hvis der ikke er nogen Workplace-konto på den adresse, kan du åbne en supportanmodning og bede om at foretage denne ændring.
Bemærk: Dette vil stoppe eventuelle links til den oprindelige adresse, herunder links til at gøre krav på noget og bogmærker.
Var disse oplysninger nyttige?
Her er nogle ting, du skal huske, når du anmoder om et underdomæne:
  • Du kan ikke gøre krav på et underdomæne, som allerede bruges af en anden.
  • Underdomænet må kun indeholde alfanumeriske tegn (A-Z, 0-9). Tankestreger (–) er også tilladt.
  • Underdomænet skal indeholde mindst 5 tegn og må ikke indeholde generiske termer (f.eks. automobiler.facebook.com).
  • Du skal være systemadministrator for at kunne anmode om et entydigt underdomæne.
  • Dit underdomæne skal overholde politikken om acceptabel brug af Workplace.
Husk, at når vi ændrer dit underdomæne, vil alle tidligere links til dit Workplace-fællesskab ikke længere fungere.
Vi forbeholder os retten til at ændre dit underdomæne når som helst på grund af manglende overholdelse af vores retningslinjer.
Var disse oplysninger nyttige?
Denne artikel er kun relevant for administratorer af Workplace Essential og Workplace Advanced. Du skal være logget på Workplace fra din computer for at kunne angive eller tilpasse din virksomheds anvendelsesvilkår
Sådan angiver du din virksomheds anvendelsesvilkår, hvis du ikke har gjort det endnu:
  1. Opret dine anvendelsesvilkår.
  2. Slå dine anvendelsesvilkår op på et offentligt tilgængeligt website.
  3. Gå til Administratorpanel > Indstillinger. Rul ned til Anvendelsesvilkår, og indsæt derefter linket til dine anvendelsesvilkår.
Sådan tilpasser du din virksomheds anvendelsesvilkår:
Gå til Administratorpanel > Indstillinger. Rul ned til Anvendelsesvilkår, og indsæt derefter linket til dine nye anvendelsesvilkår.
Var disse oplysninger nyttige?
Du kan tilføje følgende sæt af rullemenuvalg i forbindelse med tilpasning af et profilfelt:
  • Lokation
  • Afdeling
  • Division
  • Organisation
Sådan tilføjer du et sæt værdier i rullemenuen:
  1. Øverst til venstre på Workplace klikker du på Administratorpanel.
  2. Klik på Indstillinger, og klik derefter på fanen Profilfelter.
  3. Klik på Angiv værdier ud for de profilfelter, du vil tilføje.
  4. Tilføj værdier enkeltvist eller ved at indsætte en liste over værdier adskilt af semikolon.
  5. Klik på Gem.
Bemærk: Hvis et profilfelt allerede er udfyldt, før der er en liste over værdier, bliver det ikke overskrevet. Hvis en bruger redigerer profilen, efter at der er en liste over værdier, skal vedkommende dog vælge en værdi på listen.
Var disse oplysninger nyttige?
Denne artikel er kun relevant for administratorer af Workplace.
Dine indstillinger for videodownloads hjælper med at beskytte ophavsretsbeskyttede og fortrolige videoer, der er blevet overført til Workplace. Denne funktion bruger kryptering til at beskytte videoer, så kun personer, der er logget på Workplace i en understøttet browser, kan se dem.
Understøttede browsere og apps:
Ikke-understøttede browsere:
  • Internet Explorer
  • Microsoft Edge
Du kan give personer, der bruger ikke-understøttede browsere, tilladelse til at se beskyttede videoer på et lavere kvalitetsniveau.
Sådan deaktiverer du videodownloads på din stationære computer:
  1. Klik på Administratorpanel øverst til venstre på Workplace.
  2. Klik på Sikkerhed .
  3. Klik på Indstillinger for videodownloads.
  4. Du får vist et layout af de videoer, der blev set, og hvilken browser de blev set fra. Klik på omskifterknappen Deaktiver videodownloads.
Klik på omskifterknappen Lav videokvalitet for ikke-understøttede browsere giver personer, der logger på Workplace fra en ikke-understøttet browser, mulighed for at se beskyttede videoer i en lavere kvalitet.
Når Deaktiver videodownloads er slået til, og lav kvalitet er slået fra, kan personer ikke downloade videoer til deres enheder fra Workplace.
Husk, at denne indstilling kun krypterer videoer, mens den er aktiveret. Den krypterer ikke videoer, der blev slået op, før den blev slået til. Når du slår denne funktion fra efter at have brugt den, vil alle videoer, der blev krypteret, forblive krypteret.
Var disse oplysninger nyttige?
Der slettes ingen data fra eksisterende Workplace-konti, når I skifter til et andet abonnement. Der er imidlertid kun Advanced- og Enterprise Workplace-kunder, der har adgang til Workplace API'er til at udtrække data fra Workplace.
Var disse oplysninger nyttige?