Hvorfor får jeg en fejlmeddelelse på Workplace om, at mit domæne allerede er taget?

Denne artikel er kun relevant for brugere af Workplace Advanced.
Hvis du får en fejl om, at domænet er taget, kan det betyde, at det foreslåede domæne allerede bruges af en anden virksomhed, eller at du prøver at tilføje et offentligt domæne. Hvis du mener, at dette er en fejl, og kan bevise ejerskab af domænet, kan du kontakte vores supportteam for at få hjælp.
Bemærk: Du kan føj et e-maildomæne til tilladelseslisten ved at gå til dit Administratorpanel. Det er kun virksomhedsadministratorer, som kan føje et e-maildomæne til tilladelseslisten.
Var disse oplysninger nyttige?