Fakturerbare brugere på Workplace

Workplace lukker i 2026: Dine faktureringsordninger forbliver de samme indtil 31. august 2024. Fra 1. september 2024 til 31. august 2025 giver Meta 50 % rabat på Workplace. Herefter vil der være gratis adgang til Workplace.
Du kan se og downloade faktureringsoplysninger indtil 31. maj 2026, men du vil ikke kunne få adgang til dem, når din Workplace-forekomst er slettet.
En fakturerbar bruger er en person, der er blevet inviteret til din Workplace.
En person bliver en fakturerbar bruger, så snart vedkommende går fra klargjort (eller afventer invitation) til inviteret. Brugeren er stadig fakturerbar, hvis vedkommende ikke har gjort krav på sin konto.
Du kan klargøre et ubegrænset antal personer på Workplace uden at blive pålagt nogen opkrævning. De bliver først fakturerbare, når du inviterer dem.
Sådan beregnes din Workplace-faktura: pr. bruger, pr. måned
Medmindre din organisation har et Workplace-abonnement med fast pris, beregnes jeres månedlige Workplace-faktura ud fra antallet af fakturerbare brugere i jeres abonnement.
En person, der bliver medlem af eller forlader din Workplace i månedens løb, faktureres pro rata. Dette gælder, medmindre din kontrakt specificerer noget andet. Du vil ikke blive faktureret for brugere, hvis konti blev deaktiveret i en tidligere faktureringsmåned.
Eksportér en liste over fakturerede brugere på Workplace
Hvis du er Workplace-systemadministrator, og du ikke betaler for Workplace gennem en forhandler, kan du eksportere en liste over fakturerede brugere i din Workplace for en bestemt betaling.
Hvis du vil eksportere en liste over fakturerede brugere, skal du være logget på Workplace fra en computer. Derefter:
  1. Klik på Admin PanelAdministratorpanel i den venstre menu.
  2. Klik på PaymentsBetalinger. Du skal muligvis indtaste din adgangskode.
  3. Klik på fanen Betalingsoplysninger.
  4. Du vil se en liste over alle de Workplace-betalinger, som du har foretaget til dato. Klik på transaktions-id'et for den periode, som du ønsker at se.
  5. Klik på Eksportér fakturerede brugere.
Du modtager en e-mail med et Download fil-link. Dette link udløber efter fire dage, men du kan få tilsendt et nyt ved at følge ovenstående trin.
Slettede brugere er ikke medtaget i denne fil, men du bliver faktureret pro rata for dem på din månedlige regning. Dette kan forklare enhver eventuel forskel på antallet af fakturerede brugere i denne fil og det antal brugere, du kan se på din månedlige regning. Gå til Indblik fra Admin Panel Administratorpanelet for at overvåge antallet af fakturerbare (inviterede) brugere i realtid fra begyndelsen af din faktureringsmåned.
Grupper for flere virksomheder og fakturering
Når du inviterer nogen, hvis virksomhed ikke bruger Workplace, til en gruppe for flere virksomheder i Workplace, sker følgende:
  • De får mulighed for at opsætte en gratis prøveperiode.
  • Efter den gratis prøveperiode bliver vedkommende fakturerbar til den virksomhed, som vedkommende arbejder for.
Hvis den person, som du inviterer til en gruppe for flere virksomheder, arbejder i en virksomhed, der allerede bruger Workplace, vil det ikke koste ekstra.
Var dette nyttigt?
Ja
Nej