Hvordan sletter jeg en gruppe på Workplace?

Hvis du er gruppeadministrator, og der ikke er andre i gruppen, slettes den, hvis du forlader den.
Workplace Essential og Workplace Advanced
Desuden kan systemadministratorer og indholdsordstyrere slette grupper i Workplace Advanced-fællesskaber.
Sådan sletter du en gruppe på Workplace Advanced:
  1. Klik på Administratorpanel øverst til højre på Workplace.
  2. Klik på Grupper, og søg efter den gruppe, du vil slette.
  3. Klik på , og vælg Slet gruppe.
  4. Indtast navnet på gruppen i feltet, og klik på Slet gruppe.
Bemærk: Sletning af en gruppe kan ikke fortrydes. Når først en gruppe er slettet, vil alle opslag, medlemmer og filer blive slettet permanent.
Grupper for flere virksomheder
En gruppe for flere virksomheder slettes automatisk, hvis alle medlemmerne forlader gruppen. En gruppeadministrator kan fjerne alle fra gruppen og derefter sig selv for at slette gruppen.
Var disse oplysninger nyttige?