Hvordan kan jeg identificere de brugerkonti, der er i fare på Workplace?

Denne artikel er kun relevant for fællesskabsadministratorer af Workplace Advanced.
Vi fortæller dig, hvis vi mistænker, at nogle af brugerkontiene i dit fællesskab kan være i fare. Du vil modtage en notifikation, der siger, at en sikkerhedsfare er blevet registreret, og kontrolpanelet i din fane Sikkerhed vil vise kontiene, der er i fare. Eftersom der er en lille risiko for, at en hacker kan bruge oplysninger om adgangskoder til at få adgang til dit Workplace-fællesskab, anbefaler vi, at du deaktiverer disse brugere eller tvinger dem til at nulstille deres adgangskoder.
Sådan kan du se, hvilke konto der er i fare:
  1. Klik på Administratorpanel øverst til venstre på din startside.
  2. Klik på Personer.
De konti, der er i fare, er markeret med rødt og med Konto i fare. For at deaktivere brugeren eller tvinge vedkommende til at nulstille sin adgangskode skal du klikke på ud for den konto, der er i fare, og vælge Deaktiver bruger eller Gennemtving nulstilling af adgangskode.
Var disse oplysninger nyttige?