Hvordan fungerer funktionen Set af på Workplace?

Set af er en opslagsmåling, der beregner antallet af personer, der har set et opslag. Når du peger på antallet Set af under opslaget, vises der en liste over personer, der har set opslaget.

Lukkede og hemmelige grupper
For lukkede og hemmelige grupper vil listen over personer være begrænset til gruppemedlemmerne. Antallet af Set af vil ikke overstige antallet af gruppemedlemmer, medmindre medlemmerne forlader gruppen, efter de har set opslaget.

Åbn grupper
For åbne grupper kan listen over enkeltpersoner omfatte hvem som helst i din organisation, og antallet af Set af kan overstige antallet af gruppemedlemmer.
Bemærk: For at se Set af-tællingen for et opslag skal du se opslaget i en gruppe. Målingen vises ikke, hvis du ser opslaget i nyheder (men visning af opslaget i nyheder vil stadig bidrage til Set af-tællingen). I modsætning til videovisninger er antallet af Set af unikt for hver lokation, hvor indholdet deles – Set af tæller, hvor mange gange det specifikke opslag er blevet set, ikke hvor mange gange indholdet er blevet set på alle de steder, det er blevet delt.
Workplace-livevideoer
Under en Workplace-liveudsendelse vises antallet af liveseere øverst til venstre i videorammen. Dette antal stiger eller falder i takt med at personer starter eller stopper med at se din udsendelse.
Var disse oplysninger nyttige?