Grundlæggende om integration

Integrationer knytter Workplace til andre værktøjer, systemer og tjenester, som din organisation bruger til at få klaret opgaverne.

Integrationer knytter Workplace til andre værktøjer, systemer og tjenester, som du, dit team eller hele din organisation bruger til at få klaret opgaverne. De kan give dig besked om aktivitet, der sker uden for Workplace-tjenesten, gør det nemmere at dele det, du arbejder på, eller forenkle fælles arbejdsprocesser.
Workplace indeholder en række integrationer oprettet af tredjeparter. Du kan finde disse i oversigten over Workplace-integrationer. Visse af disse integrationer findes til både Workplace Advanced og Workplace Essential. Andre er kun tilgængelige for Workplace Advanced.
Hvis din organisation bruger Workplace Advanced, kan dine administratorer have oprettet brugerdefinerede integrationer, der knytter Workplace til specifikke systemer for din organisations behov.
Var disse oplysninger nyttige?
Workplace-integrationer forlænger funktionaliteten af Workplace på flere måder:
 • Visse integrationer forlænger Workplace-udgivelsesværktøjet på nettet og på mobilenheder for at gøre det nemmere at dele indhold fra andre værktøjer og tjenester med dine kolleger.
 • Andre integrationer giver Workplace mulighed for at generere en sikker forhåndsvisning af de private links, der deles på Workplace, f.eks. fra dit teams værktøj til opgavestyring eller et link til en fil, der er overført til en skylagringstjeneste.
 • Integrationer, der aktiverer bots i Workplace Chat, kan give dig vigtige notifikationer (f.eks. når du har en gæst stående nede i receptionen) eller kan automatisere fælles arbejdsprocesser som lagerkontrol, ferieforespørgsler, udgiftsføring osv.
 • Du kan også aktivere indhold til automatisk at blive slået op i en gruppe fra en række medieudgivere eller opsætte et brugerdefineret feed fra ethvert værktøj eller enhver tjeneste, der understøtter RSS eller Atom.
Hvis du vil se rækken af integrationer, der fås til Workplace, kan du gå til oversigten over integrationer.
Var disse oplysninger nyttige?
Workplace giver administratorer af Workplace-grupper en række integrationer, som kan hjælpe dig med at administrere din gruppe, automatisk offentliggøre indhold og notifikationer i din gruppe og hjælpe dit team med at have adgang til de filer og dokumenter, de arbejder på.
 • Feeds
  Som gruppeadministrator kan du abonnere på et feed med indhold fra en række virksomhedspublikationer. Du kan også opsætte brugerdefinerede feeds fra enhver tjeneste, der understøtter RSS eller Atom. Når der bliver nyt indhold tilgængeligt i disse feeds, slås det automatisk op i din gruppe.
 • Tilknyttede mapper
  Du kan knytte din Workplace-gruppe til en mappe i en skylagringstjeneste. Dette giver alle gruppemedlemmer adgang til mappen, giver mulighed for nemmere deling af indhold fra skylagringstjenesten og muliggør detaljerede forhåndsvisninger af indholdet i Workplace. De skylagringstjenester, vi understøtter, omfatter Box, Dropbox, Quip, SharePoint, OneDrive og Google Drev.
 • Integrationer af din organisation
  Hvis din organisation bruger Workplace Essential eller Workplace Advanced, kan din systemadministrator have opsat brugerdefinerede integrationer, der knytter Workplace til andre værktøjer, som din virksomhed bruger. Du kan muligvis vælge at aktivere disse for din gruppe. Afhængigt af integrationens formål kan dette give integrationen tilladelse til at slå indhold op i din gruppe, administrere din gruppe eller sende beskeder til gruppens medlemmer.

Var disse oplysninger nyttige?
Muligheden for at aktivere integrationer afhænger af integrationstypen, om du bruger Workplace Essential eller Workplace Advanced, og om du er gruppeadministrator eller administrator for din organisations Workplace-fællesskab.
Som gruppeadministrator kan du gå til fanen Integrationer for de grupper, du administrerer. På fanen Integrationer:
 • kan du aktivere feeds fra en række medieudgivere og opsætte brugerdefinerede feeds fra enhver tjeneste, der understøtter RSS eller Atom.
 • kan du knytte en mappe i en skylagringstjeneste til en gruppe i Workplace.
 • I Workplace Essential kan du tilknytte en mappe fra Dropbox, G Drive, OneDrive og SharePoint.
  kan du i Workplace Advanced tilknytte en mappe fra Dropbox, Google Drev, OneDrive, SharePoint, Quip og Box – men kun hvis din Workplace-fællesskabsadministrator har aktiveret disse integrationer.
 • har du i Workplace Advanced, hvis din administrator har opsat en eller flere brugerdefinerede integrationer, muligvis muligheden for at aktivere disse integrationer for personer i dine grupper. Fordelen ved at gøre dette afhænger af, hvad den brugerdefinerede integration er skabt til at kunne – den kan f.eks. slå opdateringer op i din gruppe eller sende beskeder til medlemmer af din gruppe.
Som Workplace Advanced-administrator:
 • kan du aktivere enhver integration på oversigten over integrationer. Du kan gøre disse integrationer tilgængelige for alle i dit fællesskab eller for specifikke personer og grupper i dit fællesskab.
 • kan du oprette brugerdefinerede integrationer, som giver dig mulighed for at knytte Workplace til interne værktøjer, som du og din organisation bruger til at få klaret opgaverne.
Var disse oplysninger nyttige?
Hvis der vises nogen integrationer i afsnittet Konti tilknyttet Workplace, kan du klikke på en af dem, hvormed der åbnes en dialogboks, hvori du kan klikke på Log af eller Fjern for integrationen.
Hvis din organisation bruger Workplace Essential eller Workplace Advanced, kan du muligvis også se et afsnit kaldet Aktiveret af din administrator. Da disse integrationer er aktiveret af din administrator, kan du ikke fjerne dem. Hvis du vil vide mere om, hvad disse integrationer er, og hvordan de fungerer, kan du kontakte din Workplace-administrator.
Hvis du er Workplace-administrator, kan du gå til fanen Integrationer i administratorpanelet. På denne side kan du se alle de integrationer, der er blevet installeret af dig eller af en anden Workplace Advanced-administrator. Du kan når som helst fjerne de aktiverede integrationer.
Var disse oplysninger nyttige?
Brugere kan anmode om en integration ved at gå til fanen Integrationer under afsnittet Udforsk på deres konto eller fra opslag, der indeholder links til indholdsudbydere.
Når en bruger anmoder om en integration, går anmodningen til en systemadministrator. For at se alle anmodede integrationer, samt hvem der anmodede om dem, kan systemadministratorer gå til fanen Integrationer i deres administratorpanel. Systemadministratorer kan vælge at installere integrationen eller markere anmodningen som set. Systemadministratorer kan ikke deaktivere anmodninger.
Var disse oplysninger nyttige?
Denne artikel er kun relevant for brugere af Workplace Advanced.
Brugerdefinerede integrationer er integrationer, der er blevet oprettet af din organisation eller af en tredjepart på din organisations vegne.
Når din Workplace Advanced-administratorer opretter en brugerdefineret integration, kan vedkommende vælge at give gruppeadministratorer tilladelse til at beslutte, om de vil aktivere denne integration for deres grupper.
Hvis der er brugerdefinerede integrationer, som du kan aktivere for en gruppe, finder du dem på fanen Integrationer i en gruppe, som du er administrator for.
Bemærk: Hvis du modtager en notifikation fra Workplace om "integrationer, der ikke er kommet igennem gennemgangen", kan du læse mere om Mere sikre integrationer for Workplace.
Var disse oplysninger nyttige?
Denne artikel er kun relevant for brugere af Workplace Advanced.
Når du aktiverer brugerdefinerede integrationer for en gruppe, kan integrationerne muligvis få adgang til oplysninger om din gruppe såsom gruppens medlemmer eller tidligere delt indhold i gruppen. Integrationen kan også få mulighed for at sende beskeder til gruppens medlemmer via en bot i Workplace Chat.
Hvordan integrationen bruger disse oplysninger, afhænger af den funktion, som integrationen forsøger at yde.
Når du aktiverer en brugerdefineret integration for en gruppe, ser du en dialogboks, hvori det forklares, hvilke yderligere oplysninger integrationen får adgang til.
Var disse oplysninger nyttige?