Hvordan kan jeg kontakte support på Workplace?

Alle Workplace-kunder har adgang til online hjælperessourcer. Find ud af hvilken yderligere support, der er tilgængelig for din Workplace-plan.
Hvilken ekstra support er tilgængelig?
Hvis der er brug for yderligere support, kan administratorer også kontakte Workplace-supportteamet direkte via besked eller chat. Sådan tilgår du din supportindbakke og laver en ny anmodning:
  1. Åben Administratorpanel fra navigationslinjen i Workplace.
  2. Klik på Kontakt support.
  3. Klik på Stil et spørgsmål for at sende Workplace-support en besked.
  4. Klik på Chat med os for at få support via en beskedtjeneste. Chatsupport udrulles i øjeblikket og er ikke tilgængeligt for alle kunder.
Du kan også tilgå denne skærm ved at klikke på navigationsbjælken i Workplace og vælge Kontakt Workplace-support.
Supportindbakken lader dig se tidligere supportanmodninger, filtrere supportanmodninger efter deres aktuelle status og se, om der er driftsproblemer, der kan påvirke funktionerne i Workplace.
Har du stadig brug for hjælp?
Alle Workplace-brugere kan finde yderligere support ved at:
  • besøge Udviklersupport. Det er stedet, hvor du kan finde oplysninger om teknisk integration mellem din virksomhed og Workplace.
  • besøge Ressourcecenter for kunder. Det er din centrale hub med alle anbefalede fremgangsmåder og ressourcer til Workplace. Det kan hjælpe dig med at få en god start med Workplace og opnå hurtige resultater i din organisation.
Var disse oplysninger nyttige?