Nyheder

Tilpas dine nyheder på Workplace for at se dine foretrukne opslag og opdateringer.

Du kan holde op med at følge eller skjule personer og historier i dine nyheder. Hvis du skjuler en historie i dine nyheder, vil der være mindre sandsynlighed for, at du ser lignende historier i dine nyheder fremover.
Sådan skjuler du en historie (eller en person):
  1. Klik på øverst til højre i opslaget.
  2. Vælg Skjul opslag eller Skjul alt fra [navn].
Bemærk: Hvis du ikke ser opslag i Nyheder, som du gerne vil se, kan du blive medlem af flere grupper eller følge flere personer.
Var disse oplysninger nyttige?
If you no longer want to see updates from a specific coworker on your Workplace News Feed, you can choose to Mute or Snooze their posts.
Muting a coworker's posts will hide all posts by them from your News Feed until you choose to unmute them. Snoozing a coworker's posts will hide posts by them from your News Feed for the next 30 days.
To Mute or Snooze a coworker's posts:
  1. From your Workplace News Feed, click at the top of a post from the coworker you would like to stop seeing posts from.
  2. Click either Hide post or Snooze [name] for 30 days.
  3. The post will disappear from your News Feed. If you have made a mistake, press Undo
To once again start seeing posts from your coworker:
  1. From your Workplace homepage, search for your coworker using the search bar in the top left of the screen.
  2. Click on their name to view their profile.
  3. Click Undo, underneath the alert on their timeline about their current Mute or Snooze status.
Var disse oplysninger nyttige?
Historier i Nyheder kan omfatte statusopdateringer, billeder, videoer, links, kommentarer og Synes godt om. De historier, der vises i Nyheder, bestemmes af flere faktorer, herunder:
  • Opslag i grupper, du er medlem af.
  • Tidslinjeopslag fra personer du følger.
Hvis du løber tør for indhold at vise i Nyheder, kan du også se anbefalinger for åbne grupper, som du kan blive medlem af, og populære opslag fra gruppen.
Din tidligere aktivitet på Workplace kan også påvirke historierne i Nyheder. Hvis du f.eks. tidligere har syntes godt om eller kommenteret billeder, er det mere sandsynligt, at du vil se billeder i Nyheder.
Var disse oplysninger nyttige?
Af og til vil en historie, du allerede har set, blive flyttet op øverst i dine nyheder, hvis en af dine kolleger synes godt om den eller har kommenteret den. Det sikrer, at du ser de opslag, som er vigtigst for dig, og som dine kolleger interagerer mest med.
Var disse oplysninger nyttige?
Når du følger en kollega, ser du vedkommendes opslag i dine nyheder. Du kan følge dine kolleger, personer på andre teams eller ledelsen i din virksomhed. Du kan kun se opslag, der er synlige for hele virksomheden, eller opslag i grupper, du er medlem af.
Når en kollega følger dig, ser vedkommende de opslag, der er synlige for din virksomhed, i sine nyheder. Hvis du slår noget op i en lukket eller hemmelig gruppe, kan dine kolleger kun se det, hvis de er medlem af den gruppe, opslaget er lavet til.
Når du holder op med at følge en kollega, ser du færre opslag fra vedkommende i dine nyheder. Du kan få kontakt igen til en kollega, som du er holdt op med at følge, ved at begynde at følge personen igen.
Var disse oplysninger nyttige?
Du kan slå Workplaces automatiske afspilning af videoer til eller fra.
Sådan stopper du automatisk afspilning af videoer på din computer:
  1. Klik på dit profilbillede nederst til venstre i Workplace, og klik derefter på Indstillinger.
  2. Klik på Videoer.
  3. Klik på rullemenuen ud for Afspil automatisk videoer, og vælg Fra.
Var disse oplysninger nyttige?
For bedre at kunne fokusere på dine Nyheder kan du midlertidigt skjule panelerne til venstre og højre på dit Workplace.
Det venstre panel indeholder dine mest brugte grupper, seneste chats og notifikationer. Sådan skjuler du dette panel:
  1. Gå til enten dine Nyheder, chats eller en gruppe på Workplace.
  2. Peg på det venstre panel, og klik på .
Det højre panel kan indeholde kommende begivenheder, foreslåede grupper og populære opslag fra din organisation. Når du kigger på en gruppe eller en chat, skifter det højre panel til at vise den seneste aktivitet og gruppebeskrivelser. Sådan skjuler du dette panel:
  1. Gå til enten dine Nyheder, chats eller en gruppe på Workplace.
  2. Peg på det højre panel, og klik på .
For at genåbne et af panelerne skal du klikke på det relevante ikon endnu en gang.
Standardvisning
Den nuværende tilstand af dit venstre og højre panel vil kun vare så længe som din nuværende session. Hvis du åbner Workplace i en ny fane, vil begge paneler være åbne igen.
Var disse oplysninger nyttige?