Hvordan fungerer chat for flere virksomheder på Workplace?

Med chat for flere virksomheder (MCC) kan folk i grupper for flere virksomheder (MCG) chatte med, føre videosamtaler og foretage taleopkald på tomandshånd eller i gruppetråde.

Krav til brug af MCG'er
Brugere skal overholde visse krav for at bruge chat for flere virksomheder:
  • De skal være i samme gruppe for flere virksomheder.
  • De skal have et verificeret domæne (deres domæne skal stemme overens med virksomhedens verificerede domæne).
  • De må ikke have ændret deres navn den seneste måned.
Hvis du starter en chat med en person, som arbejder i en anden organisation, der overholder ovenstående kriterier, modtager vedkommende en beskedanmodning. I denne beskedanmodning kan personen se dit navn, stilling, virksomhed, profilbillede og beskedens indhold. Personen kan ikke se din profil eller søge efter den, og beskedstatus skifter ikke til leveret, før personen har accepteret anmodningen.

Hvad sker der, når jeg accepterer en beskedanmodning?
Når en beskedanmodning er blevet accepteret, vil du kunne:
  • søge efter personen i Workplace og Workplace Chat.
  • starte en chat, et opkald eller et videoopkald med personen.
  • se en beskedstatus (leveret eller læst, og det gælder for begge personer i chatten).
  • tilføje personen i en gruppechat.
Bemærk: Brugere kan kun oprette op til 25 chattråde for flere virksomheder pr. dag. Kun brugere med en administreret konto kan få adgang til betaversionen af 1:1 chat for flere virksomheder på nuværende tidspunkt.

Synkroniseret chat for flere virksomheder
Når du opretter en Workplace-gruppe, standard eller for flere virksomheder, har du muligheden for at oprette en synkroniseret gruppechat.
Synkroniserede gruppechats indeholder automatisk alle medlemmer af din gruppe for flere virksomheder. Hvis et medlem forlader gruppen, forlader vedkommende samtidig chatten. Hvis et gruppemedlem forlader chatten, forlader vedkommende dog ikke gruppen.
I modsætningen til en manuelt oprettet chat for flere virksomheder, vil en person ikke modtage en beskedanmodning, hvis du inviterer dem til en gruppe for flere virksomheder med synkroniseret chat slået til. I stedet vil de modtage en gruppeinvitation og automatisk blive føjet til chatten, hvis de accepter.
Gruppeadministratorer kan deaktivere denne funktion når som helst via gruppens indstillinger. Husk, at gruppen skal have under 250 medlemmer for, at den synkroniserede chat kan virke.
Var disse oplysninger nyttige?