Hvordan sletter jeg en gruppe for flere virksomheder på Workplace?

En gruppe for flere virksomheder slettes automatisk, hvis alle medlemmerne forlader gruppen. En gruppeadministrator kan fjerne alle fra gruppen og derefter sig selv for at slette gruppen.
Var disse oplysninger nyttige?