Domæneverificering

Bekræftelse af dit e-maildomæne sikrer, at den rigtige person bliver den første systemadministrator for dit fællesskab. Det kan også hjælpe os med at genkende folk som tilhørende din organisation, når de første gang tilmelder sig en Workplace-konto. Find ud af mere i Ressourcecenteret for kunder.

Domæneadministration
Vi verificerer dit e-maildomæne for at sikre, at det er den rette person, der tildeles systemadministratoradgang. Systemadministratorer har evnen til at administrere og styre dit fællesskab.
Hvis du har problemer med at verificere dit e-maildomæne, bør du kontakte en person fra virksomhedens it-afdeling, der sandsynligvis vil kunne udføre domæneverificeringen for dig.
Var disse oplysninger nyttige?
Denne artikel er kun relevant for administratorer af Workplace Essential og Workplace Advanced.
Du kan tilføje og verificere et e-maildomæne ved at gå til dit administratorpanel.
Sådan verificerer du et e-maildomæne:
 1. Klik på Administratorpanel.
 2. Klik på Indstillinger.
 3. Under Verificerede e-maildomæner skal du indtaste dit domænenavn og klikke på Tilføj domæne.
Bemærk: Hvis du får en fejl om, at domænet allerede er taget, kan det betyde, at det foreslåede domæne allerede bruges af en anden virksomhed, eller at du prøver at tilføje et offentligt domæne. Hvis du mener, at dette er en fejl, og kan bevise ejerskab af domænet, kan du kontakte vores supportteam for at få hjælp.
Du kan ikke verificere e-mails med andre domæner end det/de e-maildomæne(r), der allerede er verificeret af din virksomhed. Hvis du forsøger at gøre det alligevel, får du vist en fejlmeddelelse om, at du ikke kan provisionere kontoen, fordi e-mailen tilhører et domæne, som du ikke administrerer.
For at kunne bruge dit domæne skal du først verificere det. Du kan bruge 1 af 3 metoder til at verificere et e-maildomæne:
Overførsel af HTML-fil:
 1. Klik på Verificer til højre for det ikke-verificerede domæne.
 2. Vælg Overfør HTML-fil for at overføre en HTML-fil til dit website. Du skal have administratoradgang til dit websites rodmappe for at kunne gøre dette. Det vil straks verificere dit domæne.
Tilføjelse af DNS TXT-post:
 1. Klik på Verificer til højre for det ikke-verificerede domæne.
 2. Klik på Opdater DNS-registrering for at føje en DNS TXT-post til domænenavnsudbyderen. Du skal kunne logge på domænenavnsudbyderen for at kunne gøre dette. Det kan tage op til 72 timer. Husk, at de specifikke trin for den enkelte tjeneste kan variere. Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du kontakte din domæneværts supportteam eller tjekke deres dokumentation.
Bevis domæneejerskabet med en administrativ e-mailadresse:
 1. Klik på Verificer til højre for det ikke-verificerede domæne.
 2. Klik på Send e-mail for at verificere dit domæne via en e-mailadresse.
 3. Vælg den administrative e-mailadresse, som verificeringskoden skal sendes til. F.eks.: admin@ administrator@ postmaster@ webmaster@ hostmaster@.
 4. Følg vejledningen i e-mailen.
Bemærk: Hvis du har problemer med at bruge en af disse metoder, kan du kontakte vores supportteam for at få yderligere hjælp. Hvis du ikke har adgang til dit website eller DNS-værten, kan du kontakte din virksomheds it-afdeling.
Var disse oplysninger nyttige?
Følg disse trin for at verificere dit domæne ved hjælp af DNS TXT på Workplace. Du skal derefter følge vejledningen fra din registrator. Registratoren har typisk sin egen vejledning til, hvordan du verificerer domænet ved hjælp af DNS TXT. Hvis du ikke kan finde denne vejledning, kan du overveje at kontakte registratorens support eller gå til dens hjælpecenter.
Vi har angivet en liste over almindeligt anvendte domæner nedenfor med links til deres supportcentre og vejledninger til, hvordan du verificerer dit domæne ved hjælp af DNS TXT for hver registrator. Husk, at Workplace ikke er associeret med disse sites, så vi kan ikke selv tilbyde dig vejledningen.
Vejledning om DNS TXT-post Siden Hjælp eller Kontakt os
NameCheapVejledningSupport
BluehostVejledningKontakt
HostgatorVejledningSupport
GoDaddyVejledningKontakt
HoverVejledningKontakt
GandiVejledningKontakt
DreamHostVejledningSupport
Name.comVejledningVidensbase
1 and 1VejledningKontakt
Network SolutionsVejledningKontakt
101domainVejledningSupport
EnCircaVejledningKontakt
Register.comIkke fundetSupport
dynadotVejledningOfte stillede spørgsmål
iPageVejledningSupport
internetbsIkke fundetKontakt
eNomVejledningHjælp,
webairIkke fundetKontakt
hosting24Ikke fundetKontakt
EuroDNSVejledningSupport
NominetIkke fundetKontakt
123-RegVejledningSupport
Google DomainsVejledningSupport
InMotionHostVejledningSupport
LogicBoxesVejledningKontakt
Var disse oplysninger nyttige?
Denne artikel er kun relevant for administratorer af Workplace Essential og Workplace Advanced. Du kan kun verificere dit domæne, hvis du er logget på Workplace fra din computer.
Sådan verificerer du dit domæne med en HTML-fil:
 1. Klik på Administratorpanel til venstre på Workplace.
 2. Klik på Indstillinger > Verificerede e-maildomæner.
 3. Angiv domænet under Tilføj nyt domæne.
 4. Klik på Tilføj domæne.
 5. Klik på Overførsel af HTML-fil, og download derefter HTML-filen. Du skal derefter overføre HTML-filen til rodmappen på dit website.
 6. Klik på Verificer på dit website, når det er overført.
Var disse oplysninger nyttige?
Udfør disse trin på din computer for at finde din virksomheds domæneregistrator:
 1. Indsæt dit domæne i en af disse gratis WHOIS-søgetjenester:
 2. Når du har fundet dit domæne, skal du finde domænets registrator. Det gør du ved at trykke på Ctrl + F på en Windows-computer eller på Command + F på en Apple-computer. Søg efter ordet "Registrator" i WHOIS-tjenesten.
 3. Domænets brand skulle gerne fremgå tæt på ordet Registrator, medmindre det er blevet markeret som privat. Lad os i forbindelse med denne Hjælp-artikel antage, at du har fundet registratoren, og at den hedder Network Solutions.
 4. Nu, hvor du har fundet registratoren, skal du finde dens vejledning til at ændre TXT-posten. Vi foreslår, at du finder vejledningen ved at søge efter "Network Solutions txt-post" på Google.
Husk, at vejledningen på ingen måde er associeret med Workplace. Hvis du er usikker på vejledningen, anbefaler vi, du kontakter registratorens hjælpecenter eller hotline.
Var disse oplysninger nyttige?
Denne artikel er kun relevant for administratorer af Workplace Essential og Workplace Advanced.
Du skal være logget på Workplace fra din computer for at se, hvilke e-maildomæner din virksomhed har registreret.
Sådan kan du se, hvilke e-maildomæner din virksomhed har registreret:
 1. Klik på Administratorpanel øverst til venstre på din profil.
 2. Klik på Indstillinger, og rul til Konti og profiler. Der kan du se antallet af e-maildomæner, som din virksomhed har opsat.
Bemærk: Registrering af et e-maildomæne sikrer, at ingen andre fællesskaber kan oprette konti, der bruger e-maildomænet.
Var disse oplysninger nyttige?
Admins can choose to turn on the self-invite setting to allow anyone from the chosen email domains to join their Workplace without being invited.
To turn on self-invite:
 1. From the Admin Panel, click Settings.
 2. Click Company Settings.
 3. Below Joining this Workplace, click the option next to Anyone from the following email domains can join.
 4. Below Access Requests, click the option next to Automatically approve requests from these email domains.
 5. This will enable people from the chosen verified or allow-listed email domains to automatically join your Workplace without request.
  Find out more about managing your email domains.
Var disse oplysninger nyttige?
Domæne tillad-opslag
Tilladelse til visning giver Workplace-administratorer uden bekræftede domæner muligheden for, at der foretages visse handlinger for arbejdspladsen, der tidligere kun var begrænset til bekræftede domæner. Det tillader dog stadig ikke hele spektret af tekniske og administrative funktioner, der følger med at verificere et domæne, såsom SSO.
Hvis du ikke er i stand til eller vælger ikke at bekræfte dit domæne, er tilladelse til visning en mulighed, der tillader en vis kontrol over Workplace-oprettelser. Tilladelse til visning gør det stadig muligt for brugere at oprette nye Workplaces under dette e-maildomæne.
Sådan tillader du at vise dit domæne:
 1. Klik på Administratorpanel.
 2. Klik på Indstillinger.
 3. Vælg fanen E-mail-domæner.
 4. Under Tillad visning eller bekræft et domæne skal du indtaste domænenavnet og vælge Tilføj domæne.
 5. På den næste fane, der åbnes, skal du klikke på Tillad visning af flere domæner.
Hvis du vælger at tillade visning af dit domæne, kan du stadig bekræfte det til enhver tid.
Var disse oplysninger nyttige?
Administratorer kan vælge enten at verificere et domæne, tillade, at det vises, eller ikke gøre noget. Hvis du ikke kan verificere dit domæne, har du mulighed for at tillade, at det vises. Tilladelse af visning af dit domæne giver andre mennesker med det samme e-maildomæne mulighed for at oprette separate Workplace-konti. Hvis du vælger at tillade visning af dit domæne, kan du stadig bekræfte det til enhver tid.
Et verificeret domæne beviser, at du er eneejer af dette domæne. Når dit e-maildomæne er verificeret, kan brugere på din Workplace ikke oprette nye Workplaces ved hjælp af dette domæne.
Verificerede domæner har følgende funktioner:
 • Evnen til at redigere PII (personligt identificerbare oplysninger)
 • Send brugernotifikationer, inden der gøres krav på profiler
 • SSO-login
Hvis dit domæne er verificeret, vises andre tilladte Workplaces ikke som muligheder som brugere kan deltage i.
Få mere at vide om SSO.
Var disse oplysninger nyttige?