Hvordan fjerner jeg en Workplace-integration?

Hvis der vises nogen integrationer i afsnittet Konti tilknyttet Workplace, kan du klikke på en af dem, hvormed der åbnes en dialogboks, hvori du kan klikke på Log af eller Fjern for integrationen.
Hvis din organisation bruger Workplace Essential eller Workplace Advanced, kan du muligvis også se et afsnit kaldet Aktiveret af din administrator. Da disse integrationer er aktiveret af din administrator, kan du ikke fjerne dem. Hvis du vil vide mere om, hvad disse integrationer er, og hvordan de fungerer, kan du kontakte din Workplace-administrator.
Hvis du er Workplace-administrator, kan du gå til fanen Integrationer i administratorpanelet. På denne side kan du se alle de integrationer, der er blevet installeret af dig eller af en anden Workplace Advanced-administrator. Du kan når som helst fjerne de aktiverede integrationer.
Var disse oplysninger nyttige?