Fakturering

Prisen for Workplace afhænger af antallet af fakturerbare brugerei dit Workplace-fællesskab. Få mere at vide om, hvordan vi definerer en fakturerbar bruger, hvordan du betaler din første regning og betalingsbeskyttelse.

Fakturerbare brugere
En fakturerbar bruger er en person, der er inviteret til din Workplace. En bruger bliver først en fakturerbar person, når de går fra klargjort (eller afventer invitation) til inviteret. Du kan klargøre et ubegrænset antal personer på Workplace uden at blive pålagt et gebyr.
Bemærk: Alle konti, der er inviteret delvist gennem en kalendermåned, er ikke fakturerbare for den pågældende måned.
Var disse oplysninger nyttige?
På Workplace betaler du for antallet af personer, der er blevet inviteret til at gøre krav på en Workplace-konto (inklusive dem, der har gjort krav på deres konti).
Du kan klargøre et ubegrænset antal personer til Workplace. Der kan først faktureres for en bruger, når vedkommende er blevet inviteret til at oprette en Workplace-konto.
Få mere at vide om forskellen mellem klargjorte og inviterede brugere.
Var disse oplysninger nyttige?
Frontpersonalemedarbejdere er mennesker, hvis primære rolle er at arbejde direkte med kunder eller offentligheden ved at levere tjenester, support eller salg af produkter. Det inkluderer også medarbejdere, der er direkte involveret i fremstilling og distribution af produkter.
For at finde ud af, om en medarbejder kvalificerer sig til en Workplace Frontpersonale-plan, skal du stille dig selv disse spørgsmål:
Har medarbejderen en e-mailadresse, der ikke deles med andre?
 • Hvis de ikke har deres egen e-mailadresse, kvalificerer de sig til Workplace Frontpersonale. Hvis medarbejderen har deres egen e-mailadresse, kvalificerer de sig kun til Workplace Frontpersonale, hvis følgende udsagn er sande.
Har medarbejderen ikke et bord (eller bruger vedkommende ikke en enhed, der kun er til dem) mindst 50 % af tiden?
 • I så fald kvalificerer denne medarbejder sig som frontpersonalemedarbejder.
Betales medarbejderen per time?
 • I så fald kvalificerer denne medarbejder sig som frontpersonalemedarbejder.
Andre betingelser
Medarbejderen skal desuden matche en af ​​disse rollebeskrivelser:
 • Kunderettet medarbejder (butikssælger, receptionist, partner osv.) på ethvert niveau inklusive administration.
 • Backstage-medarbejder (lager, kurer osv.) på ethvert niveau inklusive administration.
 • Medarbejder i forsyningsbranchen eller offentlig tjeneste (politibetjent, renovationschauffør, reparatør af elektriske ledninger, chef for vandafdeling) på ethvert niveau inklusive administration.
 • Medicinsk plejepersonale (sygeplejerske, læge, faciliteter) på ethvert niveau inklusive administration.
Var disse oplysninger nyttige?
Denne artikel er kun relevant for Work-systemadministratorer, der ikke betaler for Workplace gennem en forhandler.
Hvis du vil eksportere en liste over aktive brugere pr. måned, som skal faktureres, skal du være logget på Workplace fra din computer.
 1. Klik på på venstre panel i Workplace.
 2. Klik på Betalinger. Du skal muligvis indtaste din adgangskode.
 3. Du vil kunne se en liste over alle de Workplace-betalinger, som du har foretaget til dato. Klik på transaktions-id'et for den periode, som du ønsker at se.
 4. Klik på Eksportér fakturerede brugere.
Du vil modtage en e-mail med filen med brugeroplysninger, som du kan downloade.
Var disse oplysninger nyttige?
Nej, du bliver ikke opkrævet. Hvis du inviterer nogen til en gruppe for flere virksomheder, hvis virksomhed endnu ikke bruger Workplace, får vedkommende en 30 dages prøveperiode af Workplace.
Du bliver heller ikke opkrævet, hvis den person, som du inviterer til en gruppe for flere virksomheder, arbejder i en virksomhed, der allerede bruger Workplace.
Var disse oplysninger nyttige?
Betalinger og fakturaer
Denne artikel er kun relevant for administratorer af Workplace Advanced.
Workplace-kunder har en gratis prøveperiode på 30 dage. Når prøveperioden udløber, begynder faktureringscyklussen på den første dag i den efterfølgende kalendermåned. Ved månedens afslutning genereres fakturaen baseret på din prisplan for instanser. De dage, der ligger mellem afslutningen på den gratis prøveperiode og den første dag i den efterfølgende måned, opkræves der ikke betaling for.
Hvis din gratis prøveperiode f.eks. slutter den 18. oktober, vil du ikke blive opkrævet betaling for perioden fra den 19. til og med den 31. oktober. Faktureringscyklussen begynder den 1. november.
Var disse oplysninger nyttige?
Denne artikel er kun relevant for administratorer på Workplace. Du skal gå til administratorpanelet på en computer for at se dine Workplace-fakturaer.
Hvis du vil se din fakturaoversigt, skal du klikke på Administratorpanel øverst til venstre på din Workplace-profil og derefter vælge Betalinger.
Husk, at faktureringsvalutaen er USD. Alle priser er eksklusive gældende skat. Du kan gå til facebook.com/workplace/pricing for at få de nyeste oplysninger om prisfastsættelse.
Var disse oplysninger nyttige?
Denne artikel er kun relevant for administratorer på Workplace. Du kan have adgang til dit administratorpanel fra en computer for at kunne opsætte fakturering via kreditkort.
Hvis du vil opsætte din betalingsmetode, skal du klikke på Administratorpanel øverst til venstre på din Workplace og derefter vælge Betalinger for at tilføje dine betalingsoplysninger.
Betalingsmetoder
Vi understøtter Amex (undtagen i Brasilien), Visa, Discover og Mastercard. Vi understøtter også PayPal i udvalgte lande.
Husk, at faktureringsvalutaen er USD. Alle priser er eksklusive gældende skat. Du kan gå til facebook.com/workplace/pricing for at få de nyeste oplysninger om prisfastsættelse.
Var disse oplysninger nyttige?
Denne artikel er kun relevant for administratorer af Workplace Advanced.
Virksomheder med månedlige opkrævninger på over 5000 $ kan vælge at modtage en faktura frem for at blive opkrævet via kreditkort. Din Workplace-accountmanager vil hjælpe dig med at opsætte faktureringen af din konto.
Var disse oplysninger nyttige?
For at ændre det kreditkort, der er knyttet til din Workplace, skal du klikke på Administratorpanel i Workplaces venstre navigering og derefter vælge Betalinger.
Hvis du betaler over 5.000 USD pr. måned, har du også mulighed for at betale via faktura og bankoverførsel. Kontakt support for at komme i gang med fakturabetalinger.
Var disse oplysninger nyttige?
Månedlig notifikation vil blive sendt til alle systemadministratorer, men der vil ikke blive vedlagt nogen faktura. De bliver nødt til at downloade fakturaen ved at gå til Administratorpanel og klikke på Betalinger. Denne oversigt inkluderer antallet af fakturerbare brugere, der er i dit fællesskab, hvor meget du betaler pr. person, og hvilken betalingsmetode der opkræves.
Et eksempel på en fakturaoversigt kan ses nedenfor:
Du kan se hele din faktureringshistorik og downloade alle dine tidligere regninger i afsnittet Betalinger i Administratorpanelet.
Var disse oplysninger nyttige?
Sådan ændrer du, hvor din Workplace-faktura sendes:
 1. Åben Administratorpanel fra navigationslinjen i Workplace.
 2. Klik på Betalinger.
 3. Klik på Virksomhedsoplysninger.
 4. Klik på Rediger.
Du kan derefter opdatere dine oplysninger. Klik på Gem, når du er færdig.
Var disse oplysninger nyttige?
Sådan føjer du et købsordrenummer til dine fakturaer:
 1. Øverst til venstre på Workplace klikker du på Administratorpanel.
 2. Klik på Betalinger, og klik derefter på Virksomhedsdetaljer.
 3. Indtast købsordrenummeret i det angivne felt.
Bemærk: Hvis dit fællesskab allerede er opsat til fakturering, vil der være et sted, hvor du kan tilføje købsordrenummeret, når du tilgår din faktura.
Var disse oplysninger nyttige?
Hvis du ikke har foretaget en betaling for en udestående faktura, kan du blive blokeret for adgang til Workplace.
Fakturering via kreditkort
Din adgang til Workplace kan blive blokeret, hvis du ikke har et gyldigt kreditkort angivet på fanen Betalinger.
Hvis din Workplace er blokeret på grund af en mislykket kreditkortbetaling, får du vist et skærmbillede, hvor du kan downloade seneste faktura og opdatere betalingsoplysninger.
Dine brugere får at vide, at deres Workplace er blokeret, mens et problem løses. De vil kunne downloade deres Workplace-data, selv når de er låst ude af deres konti.
Fakturering
Din adgang til Workplace kan blive blokeret, hvis du ikke har betalt din seneste faktura. Du kan se dine fakturaer under fanen Betalinger i administratorpanelet.
Hvis din Workplace er blokeret på grund af en ubetalt faktura, vises et skærmbillede til systemadministratorer, hvor de kan downloade seneste faktura. Når din faktura er betalt, kan de sende en e-mail til ar@fb.com med bevis for betaling for at fremskynde processen med at få dig tilbage til din Workplace.
Dine brugere får at vide, at deres Workplace er blokeret, mens et problem løses. De vil kunne downloade deres Workplace-data, selv når de er låst ude af deres konti.
Var disse oplysninger nyttige?
Fejlfinding
Hvis din kreditkortbetaling mislykkedes, er der et par ting, du kan kontrollere. De mest almindelige årsager til mislykkede betalinger er kort, der når deres kreditgrænse eller udløbsdato.
Hvis din Workplace-betaling mislykkes, sender vi en e-mail til dine Workplace-systemadministratorer, og du har 14 dage til at tilføje et nyt kort. Når et nyt kort er tilføjet, prøver vi automatisk at trække en betaling. Hvis vi ikke kan trække en betaling inden for 14 dage, mister du adgangen til Workplace. Dine Workplace-data opbevares i 90 dage, men slettes derefter, medmindre vi modtager en betaling.
Var disse oplysninger nyttige?
Du bliver nødt til at kontakte support, hvis du mener, at der er noget galt med din faktura.
Sådan kontakter du support på Workplace:
 1. Åben Administratorpanel fra navigationslinjen i Workplace.
 2. Klik på Kontakt support.
  1. Du kan også få adgang til afsnittet Kontakt support her.
 3. Klik på Stil et spørgsmål for at sende Workplace-support en besked.
 4. Alternativt kan du klikke på Chat med os for at få support via en beskedtjeneste. Chatsupport udrulles i øjeblikket og er ikke tilgængeligt for alle kunder.
Du kan også tilgå denne skærm ved at klikke på navigationsbjælken i Workplace og vælge Kontakt Workplace-support.
Var disse oplysninger nyttige?
Faktureringsberegningerne vil normalt være mindre end det beløb, du ser i afsnittet Rapportering i dit administratorpanel. En fakturerbar bruger, er en person, der er blevet inviteret til at gøre krav på sin Workplace-konto (inklusive personer, der har gjort krav på deres konti).
Var disse oplysninger nyttige?