Hvor længe kan et opslag markeres som vigtigt på Workplace?

Denne artikel er kun relevant for brugere af Workplace Advanced og Workplace Enterprise.
Opslag kan markeres som vigtige i op til syv dage. En dag beregnes som 24 timer og ikke en kalenderdag.
Sådan fjernes det vigtige opslag fra toppen af ​​Nyheder tidligere end oprindeligt planlagt:
  1. Gå til dit Administratorpanel.
  2. Klik på Rapportering > Indhold.
  3. Under Vigtige opslag skal du klikke på Vis opslag på det pågældende opslag.
  4. Klik på Afslut opslagsprioritet i opslagets rullemenu.
Bemærk: Brugere kan bruge Markér som læst for at fjerne et vigtigt opslag fra deres Nyheder tidligere end den administrator-definerede udløbsdato.
Var disse oplysninger nyttige?