Hvordan informerer jeg brugere om vigtige opslag på Workplace?

Denne artikel er kun relevant for brugere af Workplace Advanced og Workplace Enterprise.
Når et opslag markeres som vigtigt, får brugerne en notifikation uanset deres notifikationsindstillinger.
En administrator kan også vælge at sende en e-mailnotifikation. Hvis der sendes en e-mailnotifikation, vil den blive leveret til hvert gruppemedlem, selvom de tidligere har valgt ikke at modtage e-mailnotifikationer.
Afsendelse af yderligere notifikationer
Administratoren eller indholdsordstyreren, der oprindeligt markerede opslaget som vigtigt, kan sende opfølgende notifikationer til enhver tid.
Sådan sender du flere notifikationer:
  1. Gå til gruppen, som det vigtige opslag blev lavet i.
  2. Klik på Underret under opslaget.
  3. Vælg, om du vil sende en notifikation til enten Personer, der ikke har set dit opslag eller Personer, der ikke har klikket på knappen på dit opslag.
  4. Vælg, om du også gerne vil sende en e-mailnotifikation til din valgte målgruppe.
  5. Klik på Send.
Kun administrator, indholdsordstyrer eller bruger med brugerdefinerede tilladelser, der oprindeligt markerede dette opslag som vigtigt, kan sende yderligere notifikationer. Yderligere notifikationer kan ikke blive sendt lige efter, at den første notifikation blev sendt.
Der er ingen grænse for antallet af gange, der kan sendes notifikationer derefter, men notifikationsindstillingen vil ikke længere være tilgængelig, når alle gruppemedlemmer har set dit opslag.
Du kan også se effektiviteten af opslag, som du markerer som vigtige på Workplace.
Var disse oplysninger nyttige?