Hvad betyder det, at et domæne er på en tilladelsesliste på Workplace?

Når du sætter et e-maildomæne på din tilladelsesliste på Workplace, beviser du, at du har adgang til den e-mail, du vil bruge, og ønsker at lade andre personer med samme e-maildomæne deltage på din Workplace. Personer med samme e-maildomæne behøver ikke at deltage på samme Workplace og kan sætte anderledes Workplaces op eller slutte sig til dem med samme domæne. Det kan bruges, når du ikke ejer hele domænet.
Du kan også deltage i flere Workplaces med samme e-maildomæne. Der er ingen grænse for antallet af Workplaces, som et e-maildomæne eller en virksomhed kan have.
Lær, hvordan du føjer domæne til tilladelsesliste på Workplace.
Var disse oplysninger nyttige?