Hvem kan aktivere Workplace-integrationer?

Muligheden for at aktivere integrationer afhænger af integrationstypen, om du bruger Workplace Essential eller Workplace Advanced, og om du er gruppeadministrator eller administrator for din organisations Workplace-fællesskab.
Som gruppeadministrator kan du gå til fanen Integrationer for de grupper, du administrerer. På fanen Integrationer:
  • kan du aktivere feeds fra en række medieudgivere og opsætte brugerdefinerede feeds fra enhver tjeneste, der understøtter RSS eller Atom.
  • kan du knytte en mappe i en skylagringstjeneste til en gruppe i Workplace.
  • I Workplace Essential kan du tilknytte en mappe fra Dropbox, G Drive, OneDrive og SharePoint.
    kan du i Workplace Advanced tilknytte en mappe fra Dropbox, Google Drev, OneDrive, SharePoint, Quip og Box – men kun hvis din Workplace-fællesskabsadministrator har aktiveret disse integrationer.
  • har du i Workplace Advanced, hvis din administrator har opsat en eller flere brugerdefinerede integrationer, muligvis muligheden for at aktivere disse integrationer for personer i dine grupper. Fordelen ved at gøre dette afhænger af, hvad den brugerdefinerede integration er skabt til at kunne – den kan f.eks. slå opdateringer op i din gruppe eller sende beskeder til medlemmer af din gruppe.
Som Workplace Advanced-administrator:
  • kan du aktivere enhver integration på oversigten over integrationer. Du kan gøre disse integrationer tilgængelige for alle i dit fællesskab eller for specifikke personer og grupper i dit fællesskab.
  • kan du oprette brugerdefinerede integrationer, som giver dig mulighed for at knytte Workplace til interne værktøjer, som du og din organisation bruger til at få klaret opgaverne.
Var disse oplysninger nyttige?