Opsætning af Microsoft SharePoint-integrationen på Workplace.

Denne artikel er kun relevant for administratorer af Workplace Essential og Workplace Advanced.
SharePoint-integrationen giver folk mulighed for at dele indhold fra SharePoint Online direkte i Workplace på nettet eller mobilenheder. Den giver også mulighed for bekræftede forhåndsvisninger, så man kan se flere oplysninger om SharePoint Online-indhold som dokumenter, sider og filer uden at skulle forlade Workplace. Desuden kan du knytte en SharePoint Online-mappe til en Workplace-gruppe, så teams nemt kan få adgang til deres filer og se, hvem der arbejder på hvad.
Hvis du er administrator:
  1. Gå til oversigten over Workplace-integrationer.
  2. Søg efter SharePoint.
  3. Klik på Føj til Workplace.
  4. Klik på OK i den viste pop op-dialogboks.
  5. Log på din Microsoft-konto – du skal have en administratorkonto for at gennemføre denne proces.
  6. Hvis du bliver bedt om, hvorvidt du vil give Workplace fra Facebook adgang til din konto, skal du klikke på Tillad.
  7. Dialogboksen lukkes, og SharePoint-integrationen aktiveres for alle i din organisation.
Bemærk: Dine kolleger vil kun være i stand til at se en forhåndsvisning af den fil, du har delt, hvis de allerede har de relevante tilladelser i SharePoint. Der vil ikke blive vist en forhåndsvisning i Workplace, hvis de ikke er i stand til at se indholdet i SharePoint.
Var disse oplysninger nyttige?