Netværkskonfiguration

For at sikre, at alle i din organisation kan bruge Workplace effektivt, skal du muligvis konfigurere dit netværk til at tillade bestemte domæner og IP-områder. Få mere at vide om netværkskonfiguration i Ressourcecenter for kunder.

Du kan ikke blokere adgang til Facebook, idet Workplace er skabt på samme teknologi som Facebook. Enhver domænebegrænsning, der forhindrer netværksadgang til Facebook, vil også påvirke Workplace.
Var disse oplysninger nyttige?
Denne artikel er kun relevant for brugere af Workplace Premium.
For at Workplace kan fungere korrekt, skal du sikre, at al trafik til følgende domæner (herunder alle underdomæner) og porte ikke blokeres og er aktiveret for dine virksomhedsnetværk:
Bemærk: De domæner, som Workplace bruger, kan ændres, og denne liste bør ikke betragtes som udtømmende. Selektiv blokering af Facebook-domæner understøttes ikke officielt for Workplace, så disse domæner er kun nævnt til oplysningsformål.
Var disse oplysninger nyttige?
Hvis du har brug for mere kontrol over adgangen til Workplace på et virksomhedsnetværk, kan du vælge at føje IP-områder for Facebooks webservere, hvorfra Workplace vises, til tilladelseslisten.
AS-nummeret (Autonomous System) for Facebook er AS32934, og det kan bruges til at hente en præcis og opdateret liste over IP-adresser for Facebooks webservere. For eksempel:
whois -h whois.radb.net — '-i origin AS32934' | grep ^route
Var disse oplysninger nyttige?