Administration af Workplace-brugere ved hjælp af en skyidentitetsudbyder

Denne artikel er kun relevant for brugere af Workplace Advanced.
Brug af en skyidentitetsudbyder er en nem måde til at aktivere automatiseret kontoadministration i Workplace. Vores identitets- og adgangsstyringspartnere giver følgende fordele:
  • Centralisering af brugerdata. Tilknyt dit primære identitetslager (f.eks. Microsoft Active Directory eller Oracle Directory Server) til et skylager for at synkronisere brugerkonti på tværs af applikationer, herunder Workplace. En agent eller et plugin fra skyidentitetsudbyderen synkroniserer ændringer af dit primære identitetslager med en skykopi.
  • Forenet registreringssystem. Vedligehold dit primære identitetslager, efterhånden som folk kommer til og forlader din organisation.
  • Synkronisering af kontoændringer med Workplace. Brugerkontooplysninger og statusændringer synkroniseres mellem din skyidentitetsudbyder og Workplace, hvilket fjerner behovet for manuel brugeradministration, når folk kommer til og forlader din organisation.
Kom i gang ved at følge de anviste trin her som systemadministrator for at oprette en brugerdefineret integrationsapp til at klargøre brugerkonti. Disse trin giver dig følgende nødvendige værdier til at fuldføre konfigurationen:
  • Adgangstoken: Den adgangstoken, som giver applikationen mulighed for at administrere konti.
  • SCIM-webadresse: Det API-slutpunkt, som en skyapplikation bruger til at administrere konti.
  • Fællesskabs-id: Det id for din organisation, som giver en skyapplikation mulighed for at differentiere mellem Workplace-forekomster.
Følg derefter vejledningen fra din skyidentitetsudbyder.
Husk på, at Workplace kan integreres med følgende partnere:
Var disse oplysninger nyttige?