Indholdsstyring

Medlemmer af dit Workplace-fællesskab kan anmelde indhold direkte til systemadministratorer. Når indhold anmeldes, får du en computernotifikation eller en push-notifikation på din mobilenhed. Du kan finde ud af mere om administration af anmeldt indhold i ressourcecenteret for kunder.

Denne artikel er kun relevant for administratorer af Workplace Essential og Workplace Advanced.
Når indhold anmeldes til administratorteamet, får du en computernotifikation eller en push-notifikation på din mobilenhed. Opslag, kommentarer og chats kan anmeldes.
Sådan administrerer du anmeldt indhold på en computer:
  1. Klik på Administratorpanel, og vælg Anmeldt indhold.
  2. Klik på Gennemgå under det anmeldte indhold, du gerne vil gennemgå.
    Hvis du har brug for mere kontekst omkring anmeldelsen, kan du klikke på Send besked for at sende en besked direkte til den person, der har anmeldt indholdet. Det anmeldte opslag vil derefter blive sendt som vedhæftet fil i chatten.
  3. Når du har gennemgået indholdet, kan du vælge at:
    • Tillade – dette giver indholdet mulighed for at forblive på din Workplace uden yderligere handlinger.
    • Skjule – dette vil skjule opslaget for alle i fællesskabet undtagen forfatteren og administratorerne. Når indholdet er skjult, vil hverken brugere eller forfatteren af indholdet vide, at indholdet er blevet anmeldt. Når der er truffet en beslutning om indholdet, kan du gendanne det, så fællesskabet kan se det igen.
    • Slette – dette vil slette indholdet permanent. Hvis indholdet er i en chat, kan du ikke slette det.
Sådan administrerer du anmeldt indhold i mobilappene:
  1. Tryk på , og vælg Administratorpanel. Gå derefter til Anmeldt indhold.
  2. Tryk på det anmeldte indhold, du vil gennemgå.
  3. Når du har gennemgået indholdet, kan du vælge at:
    • Tillade – dette giver indholdet mulighed for at forblive på din Workplace uden yderligere handlinger.
    • Skjule – dette vil skjule opslaget for alle i fællesskabet undtagen forfatteren og administratorerne. Når indholdet er skjult, vil hverken brugere eller forfatteren af indholdet vide, at indholdet er blevet anmeldt. Når der er truffet en beslutning om indholdet, kan du gendanne det, så fællesskabet kan se det igen.
    • Slette – dette vil slette indholdet permanent. Hvis indholdet er i en chat, kan du ikke slette det.
Var disse oplysninger nyttige?
Vi har begrænsninger, der har til formål at forhindre misbrug af vores funktioner og beskytte brugere mod spam og chikane. Hvis en person f.eks. sender en adskillige beskeder til folk, som vedkommende ikke har forbindelse til, får vedkommende muligvis en advarsel eller bliver midlertidigt blokeret fra at sende beskeder.
Du bør desuden heller ikke tagge for mange personer for ofte i noter, da det kan blive anset for spam.
Begrænsninger som disse er baseret på forskellige faktorer, f.eks. hastighed og mængde, men vi kan ikke oplyse yderligere om de begrænsninger, vi anvender.
Var disse oplysninger nyttige?
Sådan slettes et arbejdsteam:
  1. Klik på Se flere fra fanen Startside > klik på Oversigt > klik på fanen Teams.
  2. Brug søgefeltet til at finde og vælge arbejdsteamet > Klik på .
  3. Klik på Slet arbejdsteam > Klik på Bekræft.
Sletning af et arbejdsteam fjerner alle ressourcer og tilknyttede grupper

Sådan anmeldes et arbejdsteam:
  1. Klik på Se flere fra fanen Startside > klik på Oversigt > klik på fanen Teams.
  2. Brug søgefeltet til at finde og vælge arbejdsteamet > Klik på .
  3. Klik på Anmeld team > Klik på en af ​​de muligheder, du anmelder teamet for > Klik på Indsend.
Anmeldelse af indhold sender en besked til din virksomheds Workplace-administrator til yderligere gennemgang. Den person, der oprettede dette indhold, ved ikke, at du har anmeldt det.
Var disse oplysninger nyttige?
Administratorer kan ikke stoppe en person i at slå noget op på sin egen tidslinje. Du kan dog moderere opslag i grupper, hvis du er systemadministrator eller indholdsmoderator. Læs mere om de forskellige administratorroller på Workplace.
Var disse oplysninger nyttige?