Hvorfor opdateres Workplace-websitet?

Workplaces nye website blev bygget for at give os et nyt fundament til at forbedre Workplaces ydeevne og tilgængelighed, som vi ved fra feedback er vigtige kundeprioriteter. Det vil drage fordel af Facebooks kraftfulde infrastruktur, der er designet til at hjælpe milliarder af mennesker over hele verden med at holde kontakten.
Med denne opdatering kan vi fortsætte med at forbedre ydeevne og tilgængelighed i fremtiden, samtidig med at vi introducerer spændende funktioner, der hjælper kolleger med at få kontakt og samarbejde.
Nyheder
 1. Natindstilling: hjælper med at minimere skærmblænding og er bedre for øjnene, især til brug under dårlige lysforhold. Du kan skifte til natindstilling ved at gå til dit profilbillede til venstre Navigation → Indstillinger → Skærmindstillinger → Natindstilling
 2. Fuld bredde-tilstand: giver en bedre oplevelse for folk, der bruger en stor skærm ved at minimere spildt hvidt område.
 3. Bedre oplevelse af oprettelse af opslag: Vi moderniserede oplevelsen ved ​​oprettelse af opslag ved at skjule afsnittet "Føj til dit opslag" for at forbedre fokus og tilføjede lettere muligheder for tekstformatering.
 4. Forbedret tilgængelighed: Ud over natindstilling har vi indført forbedret fokusstyring, lettere tastaturnavigation og support til skærmlæsere. Hvis du vil vide mere om tilgængelighedsstøtte på Workplace, kan du besøge vores Hjælp.
 5. Hurtigere: Ved hjælp af banebrydende infrastrukturkomponenter udviklet på Facebook er Workplace-websitet nu betydeligt hurtigere, hvilket gør det lettere for dig at finde de ting, du har brug for, så du kan få arbejdet fra hånden.
Hvad har ændret sig?
For at hjælpe dig med at finde rundt i den nye websitegrænseflade er her nogle funktioner, der er flyttet eller ændret:
 1. Gruppeindblik: er blevet flyttet under "Administratorindstillinger", der er tilgængelig via menuen "..." i gruppeoverskriften for en fuldskærmsoplevelse.
 2. Administratorindstillinger for grupper: åbnes nu som en fuldskærmsvisning med et klarere informationshierarki og visuelt design.
 3. Standardmenu for opslagsfelt i grupper: du vil nu se muligheder såsom Tilføj et billede/en video, indtjekning eller del en følelse eller aktivitet. For flere muligheder kan du klikke på opslagsfeltet for at føje noget til dit opslag.
 4. Chat-menu: vi har foretaget ændringer i grænsefladen, når der klikkes på + knappen i chatten. Rækkefølgen af ​​mulige handlinger er ændret, for eksempel er oprettelse af en afstemning nu den sidste mulighed.
 5. Begivenhedsgrænseflade: Vi har moderniseret begivenhedsgrænsefladen: Inviter-knappen vises nu i øverste højre hjørne nu i modsætning til under begivenhedsoplysninger for at gøre det lettere at hurtigt invitere dine kolleger til firma- og teambegivenheder.
Hvad mangler der midlertidigt?
Nogle få overflader understøtter endnu ikke natindstilling fuldt ud. Vi gennemgår hver side og vil give fuld support ved lanceringen.
Hvad vil ikke længere være tilgængeligt i den nye oplevelse?
 1. Indstil kaldenavn: For at lette infrastrukturen på Workplace-websitet besluttede vi at fjerne funktionen "Indstil kaldenavn", der gjorde det muligt for chatdeltagere at indstille kaldenavne til hinanden. Vi har besluttet at afskaffe denne funktion på både Workplace-websitet og iOS-appen Workplace Chat.
 2. Billedmeningsmålinger: På grund af meget lavt forbrug har vi besluttet at afskaffe denne funktionalitet.
 3. Hurtig hjælp i produkt : Vi har forenklet menuen på det nye Workplace-website og fjerner hurtig hjælp i produktet. Du kan stadig klikke på Hjælp og søge der efter svar på dine spørgsmål.
Bemærkning om understøttelse af Internet Explorer 11
Internet Explorer 11 (IE11) understøttes i øjeblikket ikke i den nye oplevelse, og alle, der bruger IE11, forbliver på den klassiske oplevelse.
Fra 9. februar 2021 understøtter det nye website midlertidigt en begrænset version af Workplace-oplevelsen i Internet Explorer indtil august 2021.
Efter august 2021, i tråd med Microsofts beslutning om at stoppe med at understøtte Internet Explorer, vil kunder, der har adgang til Workplace i Internet Explorer, begynde at opleve forringet ydeevne eller muligvis ikke kunne oprette forbindelse til Workplace.
Vi planlagde at skifte alle kunder til det nye website inden den 9. december, men vi udvider nu tidsrammen til 9. februar 2021, mens vi opbygger support til Internet Explorer.
Oversigtsliste over funktioner
NyhederHvad har ændret sig?Hvad er løst?Ikke længere tilgængelig
NatindstillingIndblik i gruppeVedhæftning af flere filer/billeder i et opslagIndstil et kaldenavn
Bredere feedGruppeadministratorindstillingerBlivende menu "Kom i gang"-knap mangler til chatbotsBilledmeningsmålinger
Bedre oplevelse af opslagsoprettelseStandardmenu for opslagsfelt i grupperAutomatisk medlemskab af gruppe kaldes nu: Dem, der er forhåndsgodkendt til at deltage.
Forbedret tilgængelighedChatmenuPeer-to-peer Live Enterprise
HurtigereBegivenhedsgrænsefladeUnderstøttelse af begivenhedsoprettelse i grupper
Opslagsindblik er nu til rådighed via kontekstmenuen øverst til højre i dine opslag
Oprettelse af fotoalbummer i grupper
Inviter til grupper via overførsler af CSV-filer
Chattidsstempler mere synlige
Filintegrationer med Google Drev og Dropbox
Mulighed for at vedhæfte flere filer til et opslag og se forhåndsvisninger af filer
Formatering, mens man ser på Markdown-opslag på fuld skærm
Oprettelse og redigering af undertekster på videoer
Filintegrationer med SharePoint/OneDrive
Vis tidsplaner i Begivenheder
Overføre filer i fanen Filer i en gruppe
Kamerafunktionalitet i chat
Filkommentarer
Tidslinje for lancering
12. august – tilvælg tidlig adgang(nyt og klassisk websted tilgængeligt)
Administratorer kan teste den nye oplevelse og slå den til/fra for deres virksomhed
26. august – kun fravalg af tidlig adgang(nyt og klassisk websted tilgængeligt)
Nyt website lanceres for alle kunder. Virksomheder kan til enhver tid skifte tilbage, hvis de ønsker det.
9. December – vigtige manglende funktioner tilgængelige
Alle manglende funktioner, inklusive emner og flersprogede opslag, vil være tilgængelige i den nye oplevelse.
9. februar – det gamle website er ikke længere tilgængeligt
Din Workplace flyttes til det nye Workplace-website, og du kan ikke længere få adgang til den klassiske oplevelse.
Ofte stillede spørgsmål
Jeg er administrator, hvordan slår jeg den nye websiteoplevelse til/fra for at prøve det selv?
Som administrator kan du prøve det nye website ved kun at aktivere det for din egen konto. For at gøre dette skal du klikke på dit profilbillede i nederste venstre hjørne og derefter klikke på "Brug forbedret Workplace-website".
Jeg er administrator, hvordan slår jeg den nye websiteoplevelse til/fra for virksomheden?
Systemadministratorer kan administrere tidlig adgang til det forbedrede website for hele deres Workplace via Nyheder-opslaget i Administratorpanelet. Administratorer kan vælge en start- og slutdato for deres tidlige adgangsperiode. Standardslutdatoen for tidlig adgang er indstillet til 9. februar 2021.
Kan jeg flytte min virksomhed til det nye website inden 9. februar 2021?
Ja, hvis du vil flytte din arbejdsplads til det nye website, skal du ændre din udrulningsdato for implementering via Nyheder > Administrer tidlig adgang til den ønskede dato.
Jeg er medarbejder. Hvordan kan jeg gå tilbage til det klassiske website, hvis jeg ikke vil bruge det forbedrede website?
Inden d. 9. februar kan du gå tilbage til det gamle website. For at gøre dette skal du klikke på profilbilledet i nederste venstre hjørne og derefter klikke på Brug klassisk Workplace-website. Du vil ikke længere se denne mulighed efter 9. februar.
Hvornår vil manglende funktioner være tilgængelige i den nye oplevelse?
Alle manglende funktioner vil være tilgængelige inden december, så du kan prøve inden den endelige overgang d. 9. februar. Understøtter det nye website alle funktioner i Internet Explorer?
Nogle funktioner, herunder nye funktioner såsom natindstilling, understøttes ikke i Internet Explorer. For at få den bedste oplevelse på Workplace anbefaler vi at bruge en af følgende browsere .
Var disse oplysninger nyttige?