Hvordan opretter jeg et rum i Workplace?

Denne funktion er i beta og er i øjeblikket ikke tilgængelig på i alle Workplace-fællesskaber.
Der er to måder at oprette et rum på i Workplace. Den første er gennem Chat, ved at klikke på videoikonet Nyt rum over din chattrådliste. Den anden er i Grupper, ved at klikke på Opret rum i fanen rum for en gruppe, du er et medlem af eller administrerer.
Inviterer brugere til Workplace-rum
Alle kan blive medlem af et rum i Workplace-rum. Som opkaldskreatør kan du enten begrænse adgangen til din rum, så kun personer i dit Workplace kan blive medlemmer, eller du kan lade det være åbent for alle, der har linket til at blive medlem. Din systemadministrator kan deaktivere muligheden for, at brugere uden for dit Workplace kan blive medlem af et rum.

Når et møde er begyndt, kan opkaldskreatøren "låse" rummet ved at klikke på låseikonet i rummets øverste højre hjørne. Dette vil hindre nye deltagere i at blive medlemmer. Opkaldskreatøren kan også fjerne deltagere fra rummet.

Opkaldskreatører kan også når som helst regenerere sine invitationslinks. Dette hindrer de gamle invitationslink i at virke.
Bliv medlem af et Workplace-rum
For at blive medlem af et rum, skal gæsterne indtaste deres navn, bekræfte, at de er over aldersgrænsen og acceptere vilkårene for acceptabel brug og politikken om beskyttelse af personlige oplysninger for Workplace.

For at deltage i et opkald, der er oprettet fra Chat, skal rummets opretter være tilstede, for at opkaldet kan begynde. Hvis opkaldet oprettes fra Grupper, skal der være et gruppemedlem tilstede, for at opkaldet kan begynde. Hvis der kun er gæster i opkaldet i tre minutter, uden at rummets opretter deltager, udløber linket til at blive medlem af rummet automatisk.
Var disse oplysninger nyttige?