Hvilke forskellige slags Workplace-abonnementer findes der?

Workplace EssentialWorkplace AdvancedWorkplace Enterprise
ProduktfunktionerWorkplace Essential har funktioner som nyheder, grupper, chat og livevideo. Derudover har Workplace Essential administrative funktioner som administratorpanel, integrationer, personer og gruppeadministration. Ud over funktioner som nyheder, grupper, chat og livevideo har Workplace Advanced administrative funktioner, herunder analyseværktøjer, et administratorpanel og integration med identitetsudbydere.Udover funktionerne i Workplace Advanced har Workplace Enterprise en support med første svartid på 4 timer, adgang til et dedikeret Enterprise-supportteam, prioritet opløsning og tidlig adgang til nye funktioner.
IndholdsstyringIndhold bliver gennemgået af dine fællesskabsadministratorer.Indhold bliver gennemgået af dine fællesskabsadministratorer.Indhold bliver gennemgået af dine fællesskabsadministratorer.
Oprettelse og sletning af kontoFællesskabsadministratorer kan klargøre og slette konti direkte.Fællesskabsadministratorer kan klargøre og slette konti direkte. Fællesskabsadministratorer kan klargøre og slette konti direkte.
DataejerskabEn fællesskabsadministrator administrerer fællesskabet, og virksomheden ejer og er ansvarlig for dataene. Fællesskabsadministratoren kan når som helst ændre, slette eller eksportere dine data. En fællesskabsadministrator administrerer fællesskabet, og virksomheden ejer og er ansvarlig for dataene. Fællesskabsadministratoren kan når som helst ændre, slette eller eksportere dine data. En fællesskabsadministrator administrerer fællesskabet, og virksomheden ejer og er ansvarlig for dataene. Fællesskabsadministratoren kan når som helst ændre, slette eller eksportere dine data.
Synlighed for opslagDet indhold, du slår op, er synligt for dig, personerne i de grupper, du slår indholdet op i, eller personer uden for de grupper, du slår det op i, hvis gruppen er en åben gruppe. Derudover kan fællesskabsadministratorer se alle de data, som du slår op, selv i hemmelige grupper. Det indhold, du slår op, er synligt for dig, personerne i de grupper, du slår indholdet op i, eller personer uden for de grupper, du slår det op i, hvis gruppen er en åben gruppe. Derudover kan fællesskabsadministratorer se alle de data, som du slår op, selv i hemmelige grupper. Det indhold, du slår op, er synligt for dig, personerne i de grupper, du slår indholdet op i, eller personer uden for de grupper, du slår det op i, hvis gruppen er en åben gruppe. Derudover kan fællesskabsadministratorer se alle de data, som du slår op, selv i hemmelige grupper.
BetalingWorkplace Essential er en gratis tjeneste. Workplace Advanced-kunder har en gratis prøveperiode på 30 dage. Efter den gratis prøveperiode koster Workplace Advanced penge.Workplace Enterprise koster penge.
Antal konti, man kan opretteIngen grænse. Ingen grænse.Ingen grænse.
Var disse oplysninger nyttige?