Support

Find ud af mere om den support, der er tilgængelig for dig som Workplace-kunde. Ikke klar til at indsende en supportanmodning? Få mere hjælp ved at besøge vores lærings- og træningsressourcer.

Alle Workplace-kunder har adgang til online hjælperessourcer. Find ud af hvilken yderligere support, der er tilgængelig for din Workplace-plan.
Hvilken ekstra support er tilgængelig?
Hvis der er brug for yderligere support, kan administratorer også kontakte Workplace-supportteamet direkte via besked eller chat. Sådan tilgår du din supportindbakke og laver en ny anmodning:
 1. Åben Administratorpanel fra navigationslinjen i Workplace.
 2. Klik på Kontakt support.
 3. Klik på Stil et spørgsmål for at sende Workplace-support en besked.
 4. Klik på Chat med os for at få support via en beskedtjeneste. Chatsupport udrulles i øjeblikket og er ikke tilgængeligt for alle kunder.
Du kan også tilgå denne skærm ved at klikke på navigationsbjælken i Workplace og vælge Kontakt Workplace-support.
Supportindbakken lader dig se tidligere supportanmodninger, filtrere supportanmodninger efter deres aktuelle status og se, om der er driftsproblemer, der kan påvirke funktionerne i Workplace.
Har du stadig brug for hjælp?
Alle Workplace-brugere kan finde yderligere support ved at:
 • besøge Udviklersupport. Det er stedet, hvor du kan finde oplysninger om teknisk integration mellem din virksomhed og Workplace.
 • besøge Ressourcecenter for kunder. Det er din centrale hub med alle anbefalede fremgangsmåder og ressourcer til Workplace. Det kan hjælpe dig med at få en god start med Workplace og opnå hurtige resultater i din organisation.
Var disse oplysninger nyttige?
Der er flere fordele ved at bruge Direkte support:
 • Administratorer kan se alle supportanmodninger, som er oprettet af administratorer i virksomheden.
 • Direkte support sker i produktet, hvilket betyder, at administratorer ikke behøver forlade Workplace for at få hjælp.
 • Administratorer har mulighed for at se status for de supportsager, de har indsendt, for at holde styr på dem.
Var disse oplysninger nyttige?
Prioriteter kan bruges til at give information til Workplace Support om forretningspåvirkningen og dit problem eller spørgsmåls presserende karakter. Retningslinjer for hver prioritering kan ses nedenfor.
Høj prioritet: Alvorlig virksomhedspåvirkning
Alvorlig indvirkning på virksomheden. Problemet forhindrer brugere i at være i stand til at udføre deres arbejdsansvar. Kræver øjeblikkelig handling. Ingen mulige løsninger tilgængelige.
Eksempler:
 • Alle brugere er ude af stand til at logge ind for at bruge Workplace.
 • En nøglekomponent i Workplace fungerer ikke for alle brugere, f.eks. muligheden for at oprette grupper.
 • En vigtig interessent såsom virksomhedens administrerende direktør er ikke i stand til at bruge en kernefunktionalitet på Workplace, kan f.eks. ikke gå Live.
Medium prioritet: Moderat virksomhedspåvirkning
Moderat indvirkning på virksomheden. Problemet forhindrer nogle brugere i at være i stand til at udføre deres arbejdsansvar. Nødløsning er tilgængelig. Ikke-primær funktion i Workplace fungerer ikke for brugere.
Eksempler:
 • Nogle brugere kan ikke “Gå Live”.
 • En ikke-essentiel komponent i Workplace fungerer ikke som forventet – Mac-brugere kan ikke downloade en video.
Lav prioritet: Lav virksomhedspåvirkning
Lav indvirkning på virksomheden. Problemet er forbigående. Nødløsning er tilgængelig. Påvirker mindre end 5 % af de samlede brugere, og problemet er ikke en kernekomponent i Workplace.
Eksempler:
 • En bruger kan lejlighedsvist ikke se en chattråd, der er knyttet til en gruppe.
 • Nogle brugere kan ikke downloade en video, når de bruger en Android-telefon, men kan gøre det fra en bærbar computer eller en iOS-enhed.
 • Relativt simple problemer med API-brug/udviklersupport.
Bemærk: Det primære formål med prioriteter er at signalere den virksomhedsmæssige påvirkning eller uopsætteligheden af dit problem til Workplace-supportteamet. Prioriteter garanterer ikke hurtigere eller langsommere løsning, men gør det muligt for os at fokusere bedre på de mere forstyrrende og presserende spørgsmål.
Var disse oplysninger nyttige?
Anden support
Ressourcecentret for kunder er et centralt center til alle anbefalede fremgangsmåder og ressourcer for Workplace. Formålet er at sikre en vellykket Workplace-start, så du hurtigt kan opnå resultater i din organisation.
Var disse oplysninger nyttige?
Der føjes en post til statussiden, når der er identificeret et problem, når der er ændringer af statussen på problemet, og når problemet er blevet løst.
Statussiden er offentligt tilgængelig på workplace.com/status. Du kan også finde et link til siden i bunden af Workplace-websitet.
Abonner på opdateringer
Du kan føje udgiverintegrationen Workplace-status til en Workplace-gruppe. Når er problem opstår eller bliver løst på siden Workplace-status, vil integrationen blive slået op i gruppen, og medlemmerne vil få push- og e-mailnotifikationer.
Sådan tilføjes integrationen:
 1. I den gruppe, du er administrator i, skal du klikke på fanen Mere og vælge Integrationer.
 2. Klik på Workplace-status.
 3. Vælg Tilføj.
Du kan også bruge din foretrukne RSS-læser til at abonnere på RSS-feedet for Workplace-status.
Var disse oplysninger nyttige?
Rapportér et problem
Hvis du mener, du oplever et problem med Workplace, kan du tjekke workplace.com/status for at se, om problemet påvirker andre kunder. Vi angiver kun problemer, som påvirker brugernes mulighed til at bruge primære Workplace-funktioner på Workplace-statussiden. Disse funktioner er angivet øverst på statussiden.
Hvis du er administrator på Workplace og oplever et problem med en af disse funktioner, men ikke kan se den angivet på statussiden, kan du indsende en billet til vores supportteam.
Var disse oplysninger nyttige?