Workplace på Portal

Brug din Portal til at deltage i Workplace-videoopkald, se liveudsendelser eller gå live til din virksomhed.

Workplace kan bruges på Portal til at ringe til kolleger og dele skærm under et opkald. Workplace-opkald bruger Smart Camera og Smart Sound og giver dig mulighed for at ringe til alle fra dit Workplace eller i en tilknyttet gruppe for flere virksomheder.
Alle videoopkald, der foretages fra Workplace på Portal, krypteres, og der kan kun knyttes én Workplace-konto til Portal ad gangen.
Installation af Workplace på Portal
Sådan installerer og opsætter du Workplace på Portal:
  1. Tryk på Apps på startsiden på Portal.
  2. Rul ned til Workplace, og tryk på Hent. For at få adgang til Workplace på Portal skal din software have version 1.1.2 eller nyere. Hvis du ikke kan finde Workplace i Apps, skal du opdatere din software.
  3. Tryk på Åbn, når Workplace-appen er installeret.
  4. Gå til workplace.com/device i en browser, og indtast den Portal-kode, som vises på skærmen.
  5. Angiv en firecifret pinkode. Du skal indtaste din pinkode, inden du besvarer opkald.
  6. Tryk på Tillad for at give adgang til din mikrofon og dit kamera, og tryk derefter på Kom i gang.
Bemærk: Du skal have et login til Facebook/WhatsApp, når du opsætter Portal første gang. Når første Workplace på Portal-appen er sat op, vil dine professionelle kontakter og personlige kontakter være helt adskilt. Vi arbejder på at aktivere at kunne logge på Portal med Workplace.
Brug af Workplace på Portal
Sådan starter du et Workplace-en-til-en-opkald på Portal:
  1. Find den kollega, du vil ringe til, på Workplace.
  2. Tryk på ud for vedkommendes navn.
Sådan starter du et Workplace-gruppeopkald på Portal:
  1. Find den kollega, du vil ringe til, på Workplace, og tryk på ud for vedkommendes navn.
  2. Når du er i opkaldet, skal du trykke på for at tilføje flere kolleger i opkaldet.
Del din skærm
Du kan dele din skærm, når du er i gang med et Workplace-opkald. Dine kollegaer kan se din skærmdeling på deres portaler.
Sådan deler du en skærm med Workplace på Portal:
  1. Mens du er i et videoopkald, skal du trykke på og derefter trykke på .
  2. Vælg, hvilken skærmmulighed du ønsker at dele:
    • Hele skærmen: Dette kan dele alle åbne vinduer på din computer, inklusive dit skrivebord.
    • Applikationsvinduet: Dette deler kun det specifikt valgte vindue.
    • Chrome-fanen: Dette deler kun den Chrome-fane, du vælger.
  3. Når du har foretaget et valg, skal du trykke på Del.
Skift din pinkode til Workplace
Sådan ændrer du din pinkode til Workplace:
  1. Tryk på Workplace øverst til højre på Portal-skærmbilledet.
  2. Tryk på Skift pinkode.
  3. Indtast din tidligere firecifrede pinkode.
  4. Angiv en ny firecifret pinkode.
Lydløs tilstand
Du kan deaktivere ringetone for indgående opkald på Workplace under personlig tid og din fokustid ved at aktivere Lydløs tilstand.
Sådan aktiveres lydløs tilstand:
  1. Gå til Indstillinger ved at trykke på fra Workplace i Portal-appen.
  2. Tryk på aktivere/deaktivere lydløse indgående opkald på Workplace ved siden af ​​Lydløs tilstand.
Du kan finde flere oplysninger om Portal i Hjælp til Portal.
Var disse oplysninger nyttige?
Du kan gå live med Portal, når du har downloadet Workplace Live-appen og bekræftet din enhed via workplace.com/device.
Gå live på Portal
Sådan går du live med Portal on Workplace:
  1. Åbn Workplace Live-appen, og tryk derefter på Gå Live.
  2. Vælg, om du vil gå live fra din tidslinje eller i en bestemt gruppe. Du kan også tilføje en valgfri beskrivelse.
  3. Tryk på Start livevideo.
For at afslutte din liveudsendelse skal du trykke på Afslut live nederst til højre. Du kan derefter trykke på Færdig for at gemme videoen som et opslag eller trykke på Slet opslag for at slette det.
Se Live med Portal
For at se en Live-video med Portal skal du åbne Workplace Live-appen på Portal. Du ser et udvalg af Live-videoer kronologisk, mens Live-videoer, der er i session, vil have "Live" øverst. Tryk på videoen for at se den.
Bemærk: Livevideoer kan ses på alle enheder, der understøtter livevideoer, inklusive computer og mobil.
Du kan også generere billedtekster til videoen, efter at den er uploadet.
Var disse oplysninger nyttige?
Du kan sløre din baggrund eller tilføje en brugerdefineret baggrund under videoopkald på Workplace på Portal.
Sådan tilføjes en brugerdefineret baggrund under videoopkald:
  1. Tryk på Portal-skærmen under et Workplace-opkald på Portal, eller mens opkaldet opretter forbindelse.
  2. Tryk på og derefter på Baggrunde.
  3. Vælg en baggrund efter eget valg, inklusive sløringsmuligheden.
For at deaktivere baggrunden skal du blot åbne baggrundsindstillingerne igen og trykke på . Det vil være den første mulighed på listen.
Var disse oplysninger nyttige?
  • Appudgiver: Facebook, Inc.
  • Indholdsklassificering: Alle
  • Appstørrelse: 80MB
  • Aktuel appversion: 46.0.0.20.49
Krav:
  • En aktiv internetforbindelse til at logge på Workplace og foretage eller modtage opkald
  • En Workplace-konto
Tjenestevilkår
Var disse oplysninger nyttige?