Planer

Workplace er tilgængelig på Essential-, Advanced- og Enterprise-abonnementer. Find ud af mere om at vælge det rigtige abonnement til din organisation.

Workplace EssentialWorkplace AdvancedWorkplace Enterprise
ProduktfunktionerWorkplace Essential har funktioner som nyheder, grupper, chat og livevideo. Derudover har Workplace Essential administrative funktioner som administratorpanel, integrationer, personer og gruppeadministration. Ud over funktioner som nyheder, grupper, chat og livevideo har Workplace Advanced administrative funktioner, herunder analyseværktøjer, et administratorpanel og integration med identitetsudbydere.Udover funktionerne i Workplace Advanced har Workplace Enterprise en support med første svartid på 4 timer, adgang til et dedikeret Enterprise-supportteam, prioritet opløsning og tidlig adgang til nye funktioner.
IndholdsstyringIndhold bliver gennemgået af dine fællesskabsadministratorer.Indhold bliver gennemgået af dine fællesskabsadministratorer.Indhold bliver gennemgået af dine fællesskabsadministratorer.
Oprettelse og sletning af kontoFællesskabsadministratorer kan klargøre og slette konti direkte.Fællesskabsadministratorer kan klargøre og slette konti direkte. Fællesskabsadministratorer kan klargøre og slette konti direkte.
DataejerskabEn fællesskabsadministrator administrerer fællesskabet, og virksomheden ejer og er ansvarlig for dataene. Fællesskabsadministratoren kan når som helst ændre, slette eller eksportere dine data. En fællesskabsadministrator administrerer fællesskabet, og virksomheden ejer og er ansvarlig for dataene. Fællesskabsadministratoren kan når som helst ændre, slette eller eksportere dine data. En fællesskabsadministrator administrerer fællesskabet, og virksomheden ejer og er ansvarlig for dataene. Fællesskabsadministratoren kan når som helst ændre, slette eller eksportere dine data.
Synlighed for opslagDet indhold, du slår op, er synligt for dig, personerne i de grupper, du slår indholdet op i, eller personer uden for de grupper, du slår det op i, hvis gruppen er en åben gruppe. Derudover kan fællesskabsadministratorer se alle de data, som du slår op, selv i hemmelige grupper. Det indhold, du slår op, er synligt for dig, personerne i de grupper, du slår indholdet op i, eller personer uden for de grupper, du slår det op i, hvis gruppen er en åben gruppe. Derudover kan fællesskabsadministratorer se alle de data, som du slår op, selv i hemmelige grupper. Det indhold, du slår op, er synligt for dig, personerne i de grupper, du slår indholdet op i, eller personer uden for de grupper, du slår det op i, hvis gruppen er en åben gruppe. Derudover kan fællesskabsadministratorer se alle de data, som du slår op, selv i hemmelige grupper.
BetalingWorkplace Essential er en gratis tjeneste. Workplace Advanced-kunder har en gratis prøveperiode på 30 dage. Efter den gratis prøveperiode koster Workplace Advanced penge.Workplace Enterprise koster penge.
Antal konti, man kan opretteIngen grænse. Ingen grænse.Ingen grænse.
Var disse oplysninger nyttige?
Workplace Essential er til kommunikation mellem teams og mindre virksomheder. Det er gratis at bruge. Vi begynder at udrulle Workplace Essential i 2020.
Workplace Advanced er designet til at forbinde hele organisationer og koster 4 USD pr. person om måneden. Det er vores anbefalede abonnement.
Workplace Enterprise er bygget til organisationer, der opererer med større niveauer af kompleksitet på grund af deres størrelse eller branche. Det koster 8 USD pr. person om måneden. For at få Enterprise-abonnementet skal du kontakte Workplace-salgsteamet eller en Workplace-partner.
Workplace Frontpersonale-abonnementet kan føjes til enten Workplace Advanced eller Workplace Enterprise.
Var disse oplysninger nyttige?
Workplace koster en fast pris på 4 $ pr. aktiv bruger om måneden for Workplace Advanced-planen.
Du vil blive opkrævet for alle medarbejdere i dit fællesskab, selvom en bruger ikke bruger din virksomheds e-maildomæne til at logge på.
Husk, at faktureringsvalutaen er USD. Vores priser inkluderer ikke gældende skat. Du kan gå til vores afsnit om priser for at få de nyeste oplysninger om prisfastsættelse.
Var disse oplysninger nyttige?
Du skal gå til Workplace på computeren for at anmode om en opgradering til Workplace Advanced fra Workplace Standard.
Sådan opgraderer du din Workplace-konto til Workplace Advanced fra Workplace Standard:
  1. Klik på Opgrader under Nyheder øverst til venstre på Workplace.
  2. Udfyld formularen, der anmoder om yderligere oplysninger om din virksomhed.
  3. Markér feltet, der angiver, at du accepterer aftalen.
  4. Klik på Fortsæt. Derefter gennemføres domæneverificeringen.
Bemærk, at ved at skifte til Workplace Advanced accepterer dit fællesskab nye vilkår og betingelser. Læs mere om funktionerne i Workplace Advanced.
Hvis du opgraderer til Workplace Advanced for første gang, er du berettiget til en gratis prøveperiode. Hvis du starter med at tilmelde dig Advanced, skifter til Standard og derefter vender tilbage til Advanced, får du ikke en ny gratis prøveperiode.
Husk, at du skal bevise ejerskab af e-maildomæne for at kunne opgradere din konto til Advanced.
Var disse oplysninger nyttige?
Denne artikel er kun relevant for administratorer af Workplace Advanced.
Sådan skifter du din konto til Workplace Essential:
  1. Klik på Administratorpanel øverst til venstre på din profil fra en computer.
  2. Klik på Betalinger.
  3. Klik på Gennemgå planer, og vælg Skift til Essential.
  4. Bekræft skift, når du bliver bedt om det, for at afslutte processen.
Du kan når som helst vende tilbage til Advanced ved at klikke på knappen Opgrader til Advanced.
Bemærk: Hvis du ikke kan se indstillingen Skift til Essentiel, skal du muligvis logge af din konto, rydde din browsercache og derefter logge på igen.
Var disse oplysninger nyttige?
Hvis du skifter fra Workplace Advanced til Workplace Essential, vil du ikke længere have adgang til følgende ting:
Ikke-afsendte invitationer
  • Ikke-afsendte invitationer slettes permanent fra dit fællesskab.
Single Sign On (SSO)
  • Hvis du bruger SSO, bliver alle dine kolleger logget af, og de vil være nødt til at angive deres egne adgangskoder. De vil heller ikke kunne logge på med et enkelt klik.
Analyser, der viser, hvem der bruger Workplace i dit fællesskab
  • Dit administratorpanel fjernes. Som følge af dette vil du ikke kunne se, hvilke personer og grupper der er mest aktive på Workplace.
Personlig e-mailsupport for administratorer
  • Du vil ikke længere kunne kontakte Direkte support pr. e-mail for at få hjælp, når du har spørgsmål, men du vil stadig have adgang til Hjælp.
Administratorfunktioner til at administrere dit fællesskab
  • Du vil ikke kunne redigere opslag eller administrere dine egne data og brugere, og du vil ikke længere kunne se, om nogen i dit fællesskab har anmeldt nogen opslag.
API'er for brugerdefinerede integrationer og bots
  • Du vil ikke kunne bruge bots, og du vil ikke længere have adgang til API'et for brugerdefinerede integrationer.
Synkronisering med identitetsudbydere som G Suite
  • Du vil ikke længere kunne synkronisere problemfrit med identitetsudbydere, så folk tilføjes eller fjernes ikke automatisk, når de slutter sig til eller forlader din virksomhed. Alle brugere, der tidligere er blevet synkroniserede, forbliver på Workplace.
Gå til siden med priser for at få mere at vide om, hvilke funktioner der er tilgængelige på hvilke prisplaner.
Bemærk: Hvis du allerede har en brugerdefineret webadresse til Workplace, eller hvis du har flere verificerede e-maildomæner, vil vi ikke foretage nogen ændringer af dem, men du skal være opmærksom på, at du ikke vil kunne opdatere eller administrere disse oplysninger, når først du har skiftet til Workplace Essential.
Var disse oplysninger nyttige?
We're upgrading Workplace to provide a better experience for you and your Workplace community.
Because we're upgrading to a newer, better Workplace experience, Workplace Standard will be deleted and eventually replaced by Workplace Essential, which offers new features and updates, including an Admin Panel for System Admins.

Domain Verification
To gain access to Workplace Essential from Workplace Standard, users will first need to verify their domain. You can access domain verification by clicking Upgrade Plan at the top of your News Feed. Once this is done, you will need to select a System Admin, who will act as a Data Controller. If a Data Controller or System Admin is not selected, your access to Workplace Standard will be lost.

New Admin Selection
In case no one in your Workplace can verify your domain, we'll reach out to you via email to help with admin selection.
Var disse oplysninger nyttige?