Planer

Workplace er tilgængelig på Essential-, Advanced- og Enterprise-abonnementer. Find ud af mere om at vælge det rigtige abonnement til din organisation.

Dette er en oversigt over de to forskellige Workplace-abonnementer. For at se, hvilke specifikke funktioner, der er tilgængelige i Advanced- og Enterprise-abonnementerne, skal du gå til prissiden for Workplace.
Der er to forskellige Workplace-abonnementer: De faktureres månedligt baseret på antallet af personer, der er aktive på din Workplace.
Besøg prissiden på Workplace for at se en komplet liste over funktionerne, der følger med hver plan.
Workplace Advanced
Workplace Advanced er bygget til at forbinde en hel organisation på Workplace. Den indeholder velkendte Workplace-funktioner som Chat, Live video og Grupper samt administratorkontrol. Workplace Advanced koster 4,00 USD pr. person om måneden. Med Workplace Advanced kan frontpersonale være forbundet til Workplace Frontline på mobil for 1,50 USD pr. person om måneden.
Workplace Enterprise
Workplace Enterprise er til organisationer, der opererer med større niveauer af kompleksitet på grund af deres størrelse eller branche og har brug for et højere niveau af support. Den indeholder alle funktionerne i Advanced-planen samt en 4-timers indledende supportresponstid, løsning af prioriteret support og tidlig adgang til nye funktioner. Workplace Advanced koster 8,00 USD pr. person om måneden.
Var disse oplysninger nyttige?
Workplace Advanced er designet til at forbinde hele organisationer og koster 4 USD pr. person om måneden. Det er vores anbefalede abonnement.
Workplace Enterprise er bygget til organisationer, der opererer med større niveauer af kompleksitet på grund af deres størrelse eller branche. Det koster 8 USD pr. person om måneden. For at få Enterprise-abonnementet skal du kontakte Workplace-salgsteamet eller en Workplace-partner.
Workplace Frontpersonale-abonnementet kan føjes til enten Workplace Advanced eller Workplace Enterprise.
Bemærk: Besøg vores prisafsnit for at lære mere om planer og priser.
Var disse oplysninger nyttige?
Workplace koster en fast pris på 4 $ pr. aktiv bruger om måneden for Workplace Advanced-planen.
Du vil blive opkrævet for alle medarbejdere i dit fællesskab, selvom en bruger ikke bruger din virksomheds e-maildomæne til at logge på.
Husk, at faktureringsvalutaen er USD. Vores priser inkluderer ikke gældende skat. Du kan gå til vores afsnit om priser for at få de nyeste oplysninger om prisfastsættelse.
Var disse oplysninger nyttige?