Hvordan markerer jeg et opslag som vigtigt på Workplace, og hvad sker der, når jeg gør det?

Vigtige opslag kan administreres af systemadministratorer, indholdsordstyrere og brugerdefinerede administratorroller med tilladelse til at markere opslag som vigtige. Denne artikel er kun relevant for brugere af Workplace Advanced og Workplace Enterprise.
Når en systemadministrator eller indholdsordstyrer markerer et opslag som vigtigt:
Administratorer, ordstyrere og andre med tilladelse til at markere opslag som vigtige har også muligheden for at sende alle gruppemedlemmer en e-mailnotifikation.
Oprettelse af et vigtigt opslag
Sådan markerer du et opslag som vigtigt:
  1. Klik på på opslaget, og vælg Markér som vigtigt.
  2. Vælg det antal dage, som opslaget skal ligge øverst i Nyheder i (du kan vælge mellem én og syv dage).
  3. Vælg hvilken opfordring til handling-knap, du gerne vil vise med opslaget.
  4. Vælg, om en e-mailnotifikation skal sendes til alle gruppemedlemmer.
  5. Klik på Bekræft.
Vigtige opslag vises øverst i gruppen og Nyheder for alle gruppemedlemmer indtil:
  • Den tid, administratoren har valgt, er gået.
  • Gruppemedlemmet har klikket på Markér som læst, Afvis eller handlingsknappen Færdig.
Hvis mere end ét opslag markeres som vigtigt, vises det seneste opslag først.
Den person, der oprindeligt markerede opslaget som vigtig, har også mulighed for at sende opfølgende notifikationer.
Var disse oplysninger nyttige?