Hvilken prioritering skal jeg sætte for min Workplace-supportsag?

Prioriteter kan bruges til at give information til Workplace Support om forretningspåvirkningen og dit problem eller spørgsmåls presserende karakter. Retningslinjer for hver prioritering kan ses nedenfor.
Høj prioritet: Alvorlig virksomhedspåvirkning
Alvorlig indvirkning på virksomheden. Problemet forhindrer brugere i at være i stand til at udføre deres arbejdsansvar. Kræver øjeblikkelig handling. Ingen mulige løsninger tilgængelige.
Eksempler:
  • Alle brugere er ude af stand til at logge ind for at bruge Workplace.
  • En nøglekomponent i Workplace fungerer ikke for alle brugere, f.eks. muligheden for at oprette grupper.
  • En vigtig interessent såsom virksomhedens administrerende direktør er ikke i stand til at bruge en kernefunktionalitet på Workplace, kan f.eks. ikke gå Live.
Medium prioritet: Moderat virksomhedspåvirkning
Moderat indvirkning på virksomheden. Problemet forhindrer nogle brugere i at være i stand til at udføre deres arbejdsansvar. Nødløsning er tilgængelig. Ikke-primær funktion i Workplace fungerer ikke for brugere.
Eksempler:
  • Nogle brugere kan ikke “Gå Live”.
  • En ikke-essentiel komponent i Workplace fungerer ikke som forventet – Mac-brugere kan ikke downloade en video.
Lav prioritet: Lav virksomhedspåvirkning
Lav indvirkning på virksomheden. Problemet er forbigående. Nødløsning er tilgængelig. Påvirker mindre end 5 % af de samlede brugere, og problemet er ikke en kernekomponent i Workplace.
Eksempler:
  • En bruger kan lejlighedsvist ikke se en chattråd, der er knyttet til en gruppe.
  • Nogle brugere kan ikke downloade en video, når de bruger en Android-telefon, men kan gøre det fra en bærbar computer eller en iOS-enhed.
  • Relativt simple problemer med API-brug/udviklersupport.
Bemærk: Det primære formål med prioriteter er at signalere den virksomhedsmæssige påvirkning eller uopsætteligheden af dit problem til Workplace-supportteamet. Prioriteter garanterer ikke hurtigere eller langsommere løsning, men gør det muligt for os at fokusere bedre på de mere forstyrrende og presserende spørgsmål.
Var disse oplysninger nyttige?