Apps

Workplace Chat-apps er tilgængelige på Android, iOS, Windows PC og Mac. Få mere at vide om download eller opdatering af Workplace Chat.

Workplace Chat er en computerapp til pc og Mac, der giver dig mulighed for at chatte med kolleger.
Workplace Chat-appen:
 • giver dig mulighed for at modtage notifikationer direkte i appen
 • understøtte tale- og videoopkald
 • tillader skærmdeling
 • gør det nemmere at se de seneste notifikationer fra dine grupper
 • understøtter 1:1-chat og gruppechat
Download Workplace Chat
Du kan downloade Workplace Chat fra din stationære computer her:
Understøttede operativsystemer omfatter 32-bit Windows-systemer og 64-bit Windows-systemer, der kører Windows 8 eller en nyere version, samt macOS 10.9 (Mavericks) eller en nyere version. Tidligere versioner af macOS understøttes ikke.
Bemærk: Workplace Chat kræver ikke administratorrettigheder, så alle kan installere appen, medmindre en systemadministrator har blokeret for dette.
Var disse oplysninger nyttige?
Når en ny opdatering er tilgængelig, downloades den automatisk i baggrunden. Når opdateringen er klar til at blive installeret, får du vist et grønt banner øverst i appen. Klik på det grønne banner for at lukke appen, installere opdateringen og åbne appen igen. Hvis du vil kontrollere manuelt, om der er nye opdateringer, kan du vælge Søg efter opdateringer i appens hovedmenu.
Var disse oplysninger nyttige?
Vi omdesigner og forenkler Workplace Chat iOS-appen for at forbedre dens ydeevne og tilgængelighed og samtidig sikre, at den optager mindre plads på din telefon.
Hvis du allerede har downloadet Workplace Chat iOS-appen, modtager du en notifikation og flyttes automatisk til den nye app. Workplace Standard- og Workplace Essential-brugere vil være de første, der har adgang til den nye app, og den udgives til vores andre pakker i de kommende måneder.
Det vil tage et par måneder at foretage disse forbedringer, og du bemærker muligvis, at nogle få funktioner mangler, men gradvist vil de blive bragt tilbage. Nogle mindre anvendte funktioner er blevet fjernet og vil ikke blive gendannet, hvilket er en del af vores forsøg på at forbedre effektiviteten og støtte op om din produktivitet.
Funktioner, der ikke gendannes, inkluderer:
 • Fanen Personer
 • Fanen Opdag
 • Billedfiltre
 • Klistermærkebibliotek
 • Indstil en påmindelse
 • Kaldenavne
 • Send tilpasset synes godt om-emoji
 • Reager med "tommelfinger ned"-emoji
Var disse oplysninger nyttige?
Vi har genopbygget Workplace Chat-appen til iOS, så den fortsætter med at give moderne og effektive arbejdsoplevelser. Vores app hjælper med at forbedre effektivitet og produktivitet, samtidig med at den optager mindre plads på din telefon. Vi introducerer også nye funktioner såsom natindstilling. Appen vil blive rullet ud i løbet af de næste mange måneder.
Nye funktioner
Vi introducerer nye funktioner for at forbedre din Workplace Chat-app til iOS.
Funktioner omfatter:
 • Natindstilling
Appen er blevet fuldstændig redesignet fra bunden, så mindre anvendte funktioner kan mangle midlertidigt, mens de bliver redesignet. Nogle mindre anvendte funktioner er blevet fjernet og vil ikke blive gendannet, hvilket er en del af vores forsøg på at forbedre effektiviteten og støtte op om din produktivitet, Listen nedenfor viser alle funktioner, der i øjeblikket mangler og hvornår de vil komme tilbage, samt de funktioner der vil blive fjernet:
Opdater: 9. november 2020
Alle manglende funktioner, som vi forpligtede os til at levere inden oktober, er nu gendannet. Vi fortsætter med at spore al kundefeedback, vi modtager, så fortsæt med at give feedback via appen, så vi kan fortsætte med at forbedre din oplevelse med den nye Chat iOS-app.
Tilgængelig nu Vil blive udfaset
Søg efter bots
Send statisk lokation
Brug bots til netvisninger
Få flere synes godt om-tilkendegivelser
Brug bot til hurtige svar
Send og tilpas synes godt om-emoji og tastatur
Brug bot til handlingsmenu
Klistermærkebutik
Brugerdefinerede botsvar
Tommelfingeren nedad-reaktion
Se forstyr ikke-ikon i indbakke
Handlingsforslag til beskeder
Indstil forstyr ikke
Indstil kaldenavn
Se alle medier, der er delt i chatten
Seneste søgninger
Send klistermærker
Rediger dataindstillinger
Nævn @her og @alle
Automatisk lagring af billede i kamerarulle
Meningsmålinger
Vis ventende invitationer
Brugerdefinerede botsvar
Fanerne Personer og Opdag
Søge efter beskeder
Rediger gruppefarve
Søg i chatten
Brugerdefinerede notifikationsindstillinger
Statusindstilling
Billedredigering for billeder, der er sendt fra dit billedbibliotek
Angivelse af gruppebeskrivelser
Rediger gruppebeskrivelser
Forbedret videoopkald (herunder lyd)
Billedredigering for billeder, der er overført fra dit kamera
Rediger beskrivelse og billede for gruppechat
Indstil status
Billedkommentar
Indstil status
Hvordan kan jeg til- eller fravælge?
Den 4. november begyndte vi at udrulle den nye Workplace iOS Chat-app til alle kunder. Vi forventer, at det tager en uges tid for alle kunder at blive opgraderet til den nye app.
Hvis du ønsker at skifte tilbage til den gamle version af Workplace Chat-appen, skal du gå til Workplace Chat iOS-opslaget i afsnittet Tidlig adgang under Nyheder i Administratorpanelet > Administrer tidlig adgang > Vælg Ingen. Brugerne kan ikke selv skifte tilbage. Det skal gøres af systemadministratorer for hele Workplace-forekomsten.
Hvis du er blevet opgraderet til den nye app, har du ikke længere adgang til at skifte tilbage til den gamle version.
I gennemsnit tager det 1 dag at modtage den nye iOS-app eller skifte tilbage til den gamle. Når din forekomst er skiftet over, skal alle brugere genstarte appen to gange for at bruge den anden version af appen. Når den fulde udrulning kommer, behøver brugerne ikke at gøre noget. Du vil få en notifikation om, at du modtager den nye Workplace Chat-app til iOS.
Hvis du ønsker at sende feedback til os, skal du gå ind indstilling i Workplace Chat-appen til iOS og vælge Send feedback.
Android-app
Der er i øjeblikket ingen planer om at modernisere Android-oplevelsen. Vi fortsætter med forbedre Android-oplevelsen med nye funktioner, som f.eks. de kommende Workplace-rum. Det eneste funktion, der ikke er tilgængelig for Android-brugere, er natindstilling i appen.
Var disse oplysninger nyttige?
Workplace Chat Beta er tilgængelig for organisationer, der er tilmeldt vores program for tidlig adgang.
Den nye computerapp til Workplace Chat hjælper dig med at holde kontakten med dit team. Den understøtter beskeder, video- og lydchats og skærmdeling.
Funktioner
Nye funktioner på Workplace Chat-computerappen inkluderer natindstilling og en kompakt indbakkevisning. Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige i den nye version af appen. Disse funktioner omfatter:
 • Notifikationsikon til opslagsnotifikation
 • Gemte beskeder, fastgjorte beskeder og beskedpåmindelser
 • Afsendelse af billede fra computerkamera
 • Redigering af fastgjorte chats
 • Liste over alle delte filer i en tråd
 • Filtrering af indbakke (f.eks. ulæst/permanent skjult)
 • Skjule en tråd permanent
 • Virksomhedsomspændende sortlistede funktioner
 • Visning af brugerprofiloplysninger (f.eks. e-mailadresse, afdeling)
 • MSI enterprise-installationsprogram til maskininstallationer
 • Dele af skærmen er muligvis kun på engelsk

Sådan bruger du appen
For at bruge den nye desktop-app skal din organisation være tilmeldt vores program for tidlig adgang. Kontakt din Workplace-kontakt for at tilmelde din organisation.
Når de er tilmeldt, kan administratorer gøre appen tilgængelig for deres organisation fra afsnittet Nyheder i Administratorpanel. Når de er tilmeldt, kan brugerne downloade appen fra hjælpemenuen nederst til venstre på Workplace. Brugere af den tidligere version af computerappen opdateres automatisk til den nye version ved næste lancering.
Administratorer kan også fjerne deres firma fra vores program for tidlig adgang. Appen vender derefter tilbage til den tidligere version for alle brugere.
Bemærk: Hvis der er noget, der ikke virker som forventet, kan du klikke på og derefter klikke på Anmeld et problem.
Var disse oplysninger nyttige?
Hvis du har modtaget en underretning om, at dit Workplace kræver en opdatering af computerappen, er det, fordi du er systemadministrator for dit Workplace, og din version af Work-computerappen på Windows ikke længere opdateres automatisk.
Vi har rettet dette problem i v1.0.76, men alle ældre versioner af computerappen skal opdateres manuelt.
Det kan opdatere på to måder:
 • Manuelle appopdatering: Den 24. februar 2020 vil alle påvirkede brugere modtage en bannerunderretning om, at de skal downloade den nye computerapp. Du kan downloade den nu her: https://work.workplace.com/work/chat/download.
 • MSI: Du kan også bruge Microsoft installationspakken (MSI) til at opdatere computerappen på vegne af dine brugere. Denne nye version giver administratorer mulighed for at tvinge appen til at opdatere ved næste brugerlogin. Workplace-administratorer kan downloade Workplace Chat-MSI-pakken ved at gå til fanen Integrationer i Administratorpanel, eller du kan finde den her: https://work.workplace.com/work/chat/download/msi.
Var disse oplysninger nyttige?