Hvordan opretter jeg en undersøgelse på Workplace, og hvor kan jeg se mine undersøgelsesresultater?

Afsnittet Undersøgelser i Administratorpanelet er kun tilgængeligt for systemadministratorer, indholdsordstyrere eller administratorer med en brugerdefineret rolle, der giver mulighed for administration af undersøgelser.
Når du opretter en undersøgelse, modtager modtagerne en besked på Workplace Chat med to handlinger: Deltag i undersøgelsen og Påmind mig. Hvis modtageren ikke har afsluttet undersøgelsen eller planlagt en påmindelse, sender Workplace en opfølgende besked 24 timer efter, at undersøgelsen oprindeligt blev sendt.
Sådan oprettes eller vises en undersøgelse:
 1. Klik på Undersøgelser i Administratorpanel. Du vil se en liste over undersøgelser og deres status.
 2. Klik på Opret undersøgelse øverst til højre for at oprette en ny undersøgelse.
 3. Udfyld følgende felter i afsnittet Oplysninger:
  Titel: Tilføj et unikt undersøgelsesnavn på op til 75 tegn.
  Invitationsbesked: Skriv en valgfri invitationsbesked. Hvis du ikke inkluderer en Invitationsbesked, bliver der sendt en standardbesked.
 4. Klik på Fortsæt.
 5. Tilføj op til 5 spørgsmål i afsnittet Spørgsmål, og klik på Fortsæt. Spørgsmål kan have en hvilken som helst svartype og kan indstilles til Valgfrit. Klik på Fortsæt.
 6. I afsnittet Modtagere kan du vælge fra muligheden Personsæt eller Manuel liste for at importere en liste på op til 30.000 personer fra den medfølgende skabelon. Du kan også sende din undersøgelse via links eller en tilpasset e-mail, der kan tilpasses med modtagerens navn. Klik på Fortsæt.
 7. I afsnittet Varighed kan du vælge den frekvens, du ønsker, at undersøgelsen skal køres med. Vælg de tidspunkter og den dato, der fungerer bedst for din undersøgelse.
  • Hvis du vælger Kun én gang til alle, modtager alle de valgte modtagere undersøgelsen på én gang.
  • Hvis du vælger Tilbagevendende til tilfældige prøver, vil tilfældige prøver fra de valgte modtagere modtage undersøgelsen inden for det indstillede datointerval. Hver prøve modtager kun undersøgelsen én gang.
Undersøgelsesresultater er anonyme, og resultaterne vises kun, hvis fire eller flere personer har udfyldt undersøgelsen. Hvis færre end fire personer gennemfører undersøgelsen, deles resultaterne ikke.
Når en undersøgelse er offentliggjort, kan den ikke redigeres, men den kan annulleres når som helst. Når en undersøgelse er udfyldt, kan den ikke annulleres.
Hvis du vil lære mere om, hvordan undersøgelser hjælper dig med at måle medarbejdernes stemning på tværs af din organisation, skal du se Tag pulsen på din organisation.
Bemærk: Der er en grænse på 100.000 deltagere pr. undersøgelse.
Var disse oplysninger nyttige?