Hvordan sletter jeg en persons Workplace-konto?

Workplace-systemadministratorer kun slette brugerkonti, der aldrig er blevet gjort krav på eller som lige nu er deaktiverede. Administratorer skal vente 24 timer efter at have nulstillet deres adgangskoder, før de sletter en bruger, der er gjort krav på. Hvis du vil fjerne adgangen til en brugerkonto, men ikke vil slette de tilhørende data, bør du deaktivere kontoen i stedet for at slette den.
Hvad der sker, når du sletter en brugerkonto
Hvis du sletter en brugerkonto, skal du være opmærksom på følgende:
  • Denne handling kan ikke fortrydes.
  • Brugeren kan ikke længere logge på Workplace.
  • Du får dem ikke vist i afsnittet Personer i Administratorpanel.
  • Opslag, kommentarer og beskeder slettes permanent.
  • Dine kolleger vil ikke kunne se den på Workplace.
  • Det kan tage op til 90 dage, før alle brugerens interaktioner slettes.
  • Alt indhold fra andre brugere, der er afhængigt af slettede brugeres indhold (f.eks. kommentarer til opslag fra slettede brugere), bliver også slettet.
  • Mens vi sletter disse oplysninger, er de utilgængelige for andre brugere på Workplace.
  • Nogle af de aktiviteter, folk foretager sig på Workplace, lagres ikke på deres konti. En kollega kan f.eks. måske stadig se beskeder fra en slettet konto, når den er blevet slettet.
  • Brugere vil blive tvunget ud af grupper og deres administratorrettigheder mistes. Husk, at hvis du vælger at genaktivere brugerkontoen senest 14 dage efter sletningen, vil administratorrettighederne blive gendannet.
Sletning af en konto
Sådan sletter du en medarbejders deaktiverede Workplace-konto:
  1. Klik på Administratorpanel i menuen til venstre.
  2. Klik på Personer.
  3. Klik på ud for navnet på den medarbejder, hvis konto du vil slette.
  4. Klik på Slet konto.
  5. Klik på Bekræft.
Var disse oplysninger nyttige?