Hvad er komponenten til synkronisering af Workplace Active Directory?

Med AD-synkroniseringskomponenten til Workplace kan du synkronisere udvalgte grupper og organisationsenheder fra Active Directory til Workplace, hvilket fjerner behovet for manuel brugeradministration, når folk kommer til eller forlader din organisation. AD-synkronisering er designet til automatisk at:
  • Klargøre (oprette) brugerkonti, når nye personer slutter sig til din organisation.
  • Opdatere brugerprofilattributter over tid, når de ændres (f.eks. et nyt telefonnummer).
  • Fjerne (deaktivere) brugerkonti, når folk forlader din organisation eller ikke længere skal have adgang.
AD-synkronisering kører som en Windows-tjeneste i din it-infrastruktur. Når du har konfigureret den til at forespørge AD efter den række af brugere, du gerne vil give adgang til Workplace, kører AD-synkroniseringskomponenten hver tredje time for at afstemme konti mellem AD og Workplace.
Bemærk: Hvis Active Directory synkroniseres med en skyidentitetsudbyder, som har indgået partnerskab med Workplace, anbefaler vi, at du integrerer Workplace direkte med din skyudbyder.
Var disse oplysninger nyttige?