Konfigurer din Workplace

Find ud af mere om nogle af de grundlæggende indstillinger, du kan bruge til at gøre Workplace klar til din organisation. Besøg vores vejledninger om administration af medarbejderkonti, når du er klar til at begynde at invitere kolleger.

For at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse på Workplace, anbefaler vi, at du bruger den nyeste version af en af følgende browsere:
Var disse oplysninger nyttige?
Navn og logo (Workplace Advanced)
Hvis din virksomhed bruger Workplace Advanced, og du er administrator, kan du tilpasse dit fællesskabs profil fra dit administratorpanel på din computer og vælge Indstillinger til venstre. Herfra kan du gøre følgende:
  • Ændre din virksomheds navn.
  • Opdatere din virksomheds logo.
  • Angive dine anvendelsesvilkår.
  • Angive din Workplace-plan.

  • Domæner (Workplace Advanced)
    Hvis din virksomhed bruger Workplace Advanced, og du er administrator, kan du tilføje og verificere dine domæner ved at vælge E-maildomæner fra Indstillinger i dit administratorpanel. Læs mere om verificering af dit domæne.
    Grupper (Workplace Advanced og Workplace Essential)
    Du kan tilføje eller ændre din gruppes coverbillede. Læs mere om grupper på Workplace.
    Var disse oplysninger nyttige?
    Denne artikel er kun relevant for brugere af Workplace Essential og Workplace Advanced.
    Sådan skifter du virksomhedslogo:
    1. Klik på Administratorpanel øverst til venstre på Workplace.
    2. Klik på Indstillinger.
    3. Rul til Virksomhedslogo, og klik på Opdater logo.
    4. Vælg din fil.
    5. Rediger dit logo, og klik derefter på Beskær og gem.
    Var disse oplysninger nyttige?
    Logobilleder på Workplace skal være 495 x 234 pixel eller større. Disse dimensioner sikrer, at billedet passer i den angivne logoskabelon.
    Billeder, der er større end 495 x 234 pixel, skaleres ned, så de passer til logoskabelonen.
    Følgende formater understøttes:
      .PNG (med eller uden baggrund)
      .JPG
    Husk, at animerede formater såsom .GIF ikke understøttes, og at filer skal gemmes i RGB-tilstand. Overførte logoer i CMYK-tilstand kan have en farveforskel sammenlignet med forhåndsvisningen af den originale fil.
    Var disse oplysninger nyttige?
    Sprogindstillinger hjælper dig med at ændre det sprog, du ser på Workplace.
    Sådan ændrer du dine sprogindstillinger:
    Klik på dit profilbillede nederst til venstre i Nyheder > klik på Indstillinger > klik på Sprog og region.
    Herfra kan du vælge, hvilket sprog du ønsker at bruge Workplace på, og opdatere dine oversættelsespræferencer for Nyheder. Du vil se følgende indstillinger:
    • Vis Workplace på dette sprog: Dette ændrer sproget på Workplace.
    • Sprog, du vil have opslag oversat til: Dette ændrer det sprog, som kommentarer og opslag, der er skrevet på et andet sprog, oversættes til.
    • Sprog, du ikke vil tilbydes oversættelser af: Her kan du vælge sprog, som du ikke vil se oversættelse for. Eventuelle kommentarer eller opslag, der er skrevet på de pågældende sprog, vil ikke indeholde en mulighed for at få dem oversat.
    • Sprog, du ikke vil have oversat automatisk: Her kan du vælge sprog, som du ikke vil have automatisk oversat. Eventuelle sprog, der er skrevet på de pågældende sprog, oversættes ikke automatisk.
    • Opslag på flere sprog: Med denne valgmulighed kan du slå dit indhold op på flere sprog.
    Var disse oplysninger nyttige?
    Du kan aktivere totrinsgodkendelse for at føje et totrinsgodkendelsessystem til din Workplace-konto, så der skabes ekstra sikkerhed.
    Hvis du slår totrinsgodkendelse til, som også kaldes multifaktorgodkendelse (MFA), bliver du bedt om at indtaste en entydig sikkerhedskode, hver gang du forsøger at logge på din Workplace-konto eller -app fra en ny enhed. Når du har indtastet denne sikkerhedskode, har du mulighed for at gemme enheden på din konto, så du ikke behøver at gå gennem processen, når du logger på fra samme enhed igen.
    Sådan slår du totrinsgodkendelse til:
    1. Log på Workplace.
    2. Klik på dit profilbillede nederst til venstre på Workplace.
    3. Klik på Indstillinger.
    4. Klik på Sikkerhed og login.
    5. Rul ned, og klik på Redigér i afsnittet Brug totrinsgodkendelse, og vælg derefter Kom i gang. Du bliver muligvis bedt om at indtaste din adgangskode igen.
    6. Klik på Tilføj et nyt telefonnummer i afsnittet Sms for at tilføje et telefonnummer. Du vil blive bedt om at indtaste et telefonnummer og derefter bekræfte, at du ejer nummeret, ved at indtaste en bekræftelseskode, som sendes til dig via sms.
    Husk, at når du har opsat dine præferencer for totrinsgodkendelse, skal du klikke på Aktivér for at aktivere funktionen.
    Bemærk: Sikkerhedskoder kan også genereres med en tredjepartsapp eller en kodegenerator i Workplace-appen.
    Hvis du ikke længere har adgang til din totrinsgodkendelse eller ikke kan logge på, skal du kontakte Workplace-administratoren eller indsende en anmodning om at få adgang igen.
    Var disse oplysninger nyttige?