Mister min organisation dataene på Workplace, når vi skifter til et andet abonnement?

Der slettes ingen data fra eksisterende Workplace-konti, når I skifter til et andet abonnement. Der er imidlertid kun Advanced- og Enterprise Workplace-kunder, der har adgang til Workplace API'er til at udtrække data fra Workplace.
Var disse oplysninger nyttige?