Hvordan fortryder jeg en reaktion i Workplace Chat?

Sådan fortryder du en reaktion i Workplace Chat:
  1. Hold markøren over den besked, du reagerede på, og klik på .
  2. Klik på reaktionen, som du ønsker at fjerne, eller vælg en anden mulighed for at ændre din reaktion. Du kan se, hvilken reaktion du efterlod, ved at klikke på reaktionerne nederst i højre hjørne af beskeden. Din nuværende reaktion vil blive vist ud for dit navn.
Bemærk: Den person, du chatter med, vil ikke blive underrettet, hvis du fjerner en reaktion. Vedkommende vil blive underrettet, hvis du tilføjer en ny.
Husk, at der ikke er nogen tidsgrænse for, hvor ofte du kan ændre en reaktion.
Var disse oplysninger nyttige?