Administration af grupper

Systemadministratorer kan give sig selv administratoradgang til enhver gruppe inden for deres Workplace-fællesskab, markere en gruppe som officiel, automatisere gruppemedlemskab og slette grupper helt.

Hvis du er gruppeadministrator, og der ikke er andre i gruppen, slettes den, hvis du forlader den.
Workplace Essential og Workplace Advanced
Desuden kan systemadministratorer og indholdsordstyrere slette grupper i Workplace Advanced-fællesskaber.
Sådan sletter du en gruppe på Workplace Advanced:
  1. Klik på Administratorpanel øverst til højre på Workplace.
  2. Klik på Grupper, og søg efter den gruppe, du vil slette.
  3. Klik på , og vælg Slet gruppe.
  4. Indtast navnet på gruppen i feltet, og klik på Slet gruppe.
Bemærk: Sletning af en gruppe kan ikke fortrydes. Når først en gruppe er slettet, vil alle opslag, medlemmer og filer blive slettet permanent.
Grupper for flere virksomheder
En gruppe for flere virksomheder slettes automatisk, hvis alle medlemmerne forlader gruppen. En gruppeadministrator kan fjerne alle fra gruppen og derefter sig selv for at slette gruppen.
Var disse oplysninger nyttige?
Denne artikel er kun relevant for brugere af Workplace Essential og Workplace Advanced.
Du skal være virksomhedsadministrator eller indholdsordstyrer og være logget på Workplace fra din computer for at gøre dig selv til administrator af en gruppe.
Sådan gør du dig selv til administrator af en gruppe:
  1. Klik på Administratorpanel øverst til venstre på Workplace.
  2. Klik på Grupper, og søg efter den gruppe, du vil være administrator af.
  3. Klik på ud for gruppen, og vælg Gør mig til administrator eller Bliv medlem som administrator.
Bemærk: Analytikere og kontoadministratorer kan ikke gøre sig selv til administrator af en gruppe.
Var disse oplysninger nyttige?
Denne artikel er kun relevant for administratorer af Workplace.
Administrator af Workplace kan aktivere automatisk gruppemedlemskab. Det giver gruppeadministratorer mulighed for at tilføje medlemmer automatisk baseret på profiloplysninger såsom stillingsbetegnelse eller lokation.
Sådan aktiverer du denne funktion via din computer:
  1. Klik på Administratorpanel > klik på Indstillinger.
  2. Under afsnittet Grupper skal du markere feltet for Automatisk medlemskab > klikke på Gem.
Var disse oplysninger nyttige?
Sådan ser du alle grupper i din virksomhed, undtagen hemmelige grupper, hvis du ikke er administrator:
  1. Klik på Se alle... under Grupper til venstre på sin startside.
  2. Klik på Se alle grupper øverst på siden.
Sådan kan du se alle grupper, inkl. hemmelige grupper i din virksomhed, hvis du er fællesskabsadministrator på Workplace Advanced:
  1. Klik på Administratorpanel øverst til venstre på Workplace.
  2. Klik på Grupper.
Herfra kan du se en liste over alle gruppenavne, antal medlemmer og administratorer i hver gruppe, datoen for oprettelse af gruppen og privatindstillingerne for hver gruppe.
Var disse oplysninger nyttige?
Denne artikel er kun relevant for brugere af Workplace Essential og Workplace Advanced. Du skal være administrator og logget på Workplace fra din computer for at oprette en gruppe fra en e-maildistributionsliste. Du kan kun importere Microsoft- og G Suite-e-mailgrupper på nuværende tidspunkt.
Du kan oprette op til 500 Workplace-grupper baseret på dine Microsoft- og G Suite-e-mailgrupper. Sådan opretter du en gruppe fra en e-maildistributionsliste:
  1. Fra dit Administratorpanel skal du klikke på Grupper > Opret flere grupperOpret grupper fra e-mailliste.
  2. Klik på Kom i gang.
  3. Vælg en konto, og vælg derefter distributionslisten eller -listerne, som du ønsker at oprette en gruppe eller grupper fra.
  4. Klik på Fortsæt med [antal] grupper.
  5. Skift administratorerne af grupperne ved at skifte administratorerne af din Microsoft- eller G Suite-e-mailgruppe. Du vil kunne tilføje nye administratorer eller ordstyrere i gruppen på Workplace.
  6. Klik på Færdig.
  7. Rediger indstillingerne for din gruppe eller dine grupper, og klik derefter på Fortsæt med [antal] grupper.
  8. Klik på Opret grupper.
Bemærk: Ændringer, du foretager af Workplace-grupper, vil ikke blive anvendt for dine tilhørende Microsoft- eller G Suite-e-mailgrupper. Hvis du føjer personer til dine Microsoft- eller G Suite-e-mailgrupper, vil de dog automatisk blive føjet til de tilhørende Workplace-grupper. Hvis du fjerner personer fra dine Microsoft- eller G Suite-e-mailgrupper, vil de ikke blive fjernet fra de tilhørende Workplace-grupper.
Var disse oplysninger nyttige?
Det er kun administratorer, indholdsordstyrere og tilpassede administratorroller med Administrer grupper-tilladelse, der kan markere en gruppe som officiel eller fjerne denne markering. Denne funktion er kun tilgængelig for brugere på Workplace Advanced og Workplace Enterprise.
Sådan markerer du en gruppe som officiel:
  1. Klik på Grupper i Administratorpanel.
  2. Klik på til højre for den gruppe, du gerne vil markere som officiel, og klik derefter på Markér gruppe som officiel.
  3. Du vil se en instruktion for Markér gruppe som officiel. Klik på OK for at fortsætte. Et officielt gruppeikon vil blive tilføjet ved siden af gruppens navn.
Sådan fjerner du markeringen af en gruppe som officiel:
  1. Klik på Grupper i Administratorpanel.
    Officielle grupper markeres med et ikon i kolonnen Navn.
  2. Klik på til højre for den gruppe, du gerne vil fjerne markeringen som officiel for, og klik derefter på Fjern markering fra gruppe som officiel.
  3. Du vil se en instruktion for Fjern markering fra gruppe som officiel. Klik på OK for at fortsætte. Det officielle gruppeikon fjernes.
Bemærk: Grupper for flere virksomheder kan ikke markeres som officiel.
Du kan også markere en gruppe som officiel eller fjerne denne markering ved at klikke på øverst til højre i gruppen, under gruppens coverbillede. Du kan også markere en gruppe som officiel fra afsnittet Om i din gruppe.
Var disse oplysninger nyttige?
Denne artikel er kun relevant for brugere af Workplace Essential og Workplace Advanced.
Nej, men når du opretter en ny tilknyttet gruppe, har du mulighed for at tilknytte den tilbage til den oprindelige gruppe. At tilknytte tilbage betyder, at tilknytningen går begge veje. Den oprindelige gruppe har en tilknytning til den nye gruppe, og den nye gruppe har en tilknytning tilbage til den oprindelige gruppe.
Hvis du vil udføre handlingen Tilknyt tilbage for en gruppe, skal du gå til afsnittet Om i gruppen, gå til Administrer tilknyttede grupper, vælge indstillingsmenuen ud for den gruppe, du vil tilknytte tilbage, og vælge Tilknyt tilbage.
Var disse oplysninger nyttige?