Hvordan føjer jeg en chat til en gruppe på Workplace, og hvordan fungerer det?

Når du først opretter en gruppe, vil du få muligheden for automatisk at oprette en gruppechat.
Når medlemmer tilføjes eller bliver medlemmer af din gruppe, vil de også deltage i chatten. Hvis et medlem forlader gruppen, forlader vedkommende samtidig chatten. Hvis et gruppemedlem forlader chatten, forlader vedkommende dog ikke gruppen.
Husk, at din gruppe skal have færre end 250 medlemmer, for at chatten kan fungere. Som gruppeadministrator kan du deaktivere chatten når som helst.
Hvis du ikke oprettede en chat, da du først oprettede gruppen, kan du tilføje en via administratorindstillingerne.
Sådan tilføjer du en chat for din gruppe:
  1. Klik på under gruppens coverbillede.
  2. Klik på Administratorindstillinger.
  3. Klik på ud for Chat.
  4. Klik på Tilføj chat, og klik derefter på Slå til.
Sådan tilknytter du en eksisterende chat til din gruppe:
  1. Klik på under gruppens coverbillede.
  2. Klik på Administratorindstillinger.
  3. Klik på ud for Chat.
  4. Klik på Tilknyt eksisterende chat.
  5. Vælg den chat, du ønsker at tilknytte, og tryk på Fortsæt.
Når du knytter en eksisterende chat til din gruppe, vil du automatisk kombinere medlemmerne. Alle medlemmerne i din gruppe vil blive føjet til chatten, og alle medlemmer af chatten vil blive føjet til din gruppe.
Sådan fjerner du tilknytning af en chat fra din gruppe
  1. Fra din Workplace-startside skal du gå til den gruppe, du vil fjerne den tilknyttede chat fra. Du kan finde den ved at søge efter gruppens navn i panelet til venstre.
  2. Klik på øverst i din gruppe, og klik derefter på Administratorindstillinger.
  3. Klik på ud for Chat.
  4. Klik på Fjern chat, og bekræft ved at klikke på Fjern tilknytning.
Chatten vil ikke længere være tilknyttet gruppen. Medlemmer vil stadig kunne finde chatten og sende nye beskeder.
Var disse oplysninger nyttige?