Hvad gør indstillinger for videodownloads, og hvordan bruger jeg dem på Workplace?

Dine indstillinger for videodownloads hjælper med at beskytte ophavsretsbeskyttede og fortrolige videoer, der er blevet overført til Workplace. Denne funktion bruger kryptering til at beskytte videoer, så kun personer, der er logget på Workplace i en understøttet browser, kan se dem i fuld kvalitet. Personer, der bruger ikke-understøttede browsere vil få leveret videoen i et lavere kvalitetsniveau.
Understøttede browsere og apps:
  • Firefox
  • Chrome
  • Safari
  • Workplace mobilapp
  • Edge Chromium
  • Microsoft Edge
  • Opera
Ikke-understøttede browsere:
  • Internet Explorer

Aktivér indstillingsfunktionen for video-download
Sådan slår du video-administration af rettigheder til for dit workplace:
  1. Åbn administratorpanelet
  2. Klik på Sikkerhed.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på skift ved siden af Indstillinger for videodownloads.
  5. Klik på Gem.

Indstillinger for videodownloads
Når du har aktiveret indstillinger for videodownloads, kan du begynde at foretage justeringer:
  1. Åbn administratorpanelet
  2. Klik på Sikkerhed.
  3. Klik på Mere.
  4. Klik på Indstillinger for videodownloads.
Herfra kan du forhindre, at dine Workplace-videoer downloades. Når Deaktiver videodownloads er slået til, kan personer ikke downloade videoer til deres enheder fra Workplace.
Husk, at denne indstilling kun krypterer videoer, mens den er aktiveret. Den krypterer ikke videoer, der blev slået op, før den blev slået til. Når du slår denne funktion fra efter at have brugt den, vil alle videoer, der blev krypteret, forblive krypteret.

Tillad nogle målgrupper at downloade videoer
Administratorer kan give nogle brugere muligheden for at downloade krypterede videoer, selv når resten af Workplace ikke kan. Under Udvalgt download-målgruppe skal du vælge Ingen, Administrator, eller Personsæt.
Var disse oplysninger nyttige?