Hvad er Læring på Workplace, og hvordan bruger jeg det?

Læring er en funktion på Workplace, hvor du kan indsamle relaterede uddannelsesopslag i en gruppe og sætte dem ind i et modul. Disse moduler er forskellige emner, som du opretter i Læring, der kan bruges til samling af opslag som f.eks. træningsmateriale, uddannelsesinformation og udviklingsressourcer.
For at finde Læring skal du gå til din gruppe og klikke på Mere. Kun gruppeadministratoren kan oprette og redigere læringsmoduler.
Oprettelse af moduler
  1. Gå til den gruppe, du vil oprette et modul for.
  2. Klik på Mere, og klik derefter på Læring.
  3. Klik på Opret modul, og tilføj en titel og en valgfri beskrivelse.
  4. Klik på Gem.
Administration af læringsmoduler
Sådan tilføjes et eksisterende opslag til et læringsmodul:
  1. Find det opslag, du vil tilføje, og klik på .
  2. Klik på Føj opslag til modul, og vælg, hvilket modul du vil føje opslaget til.
  3. Føj en titel til opslaget, og klik på Gem.
Sådan slettes et opslag fra et læringsmodul:
  1. Gå til det modul, du vil slette et opslag fra.
  2. Klik på øverst til højre i opslaget, og klik derefter på Fjern opslag.
  3. Vælg Fjern fra modul, eller Fjern fra gruppe.
Sådan slettes et læringsmodul:
  1. Gå til den gruppe, du vil slette et modul fra, og klik på Mere, og klik derefter på Læring.
  2. Klik på ud for navnet på modulet, og klik derefter på Fjern modul.
  3. Klik på Fjern modul for at bekræfte.
Var disse oplysninger nyttige?