Hvorfor har Workplace Chat-appen til iOS fået nyt design?

Vi har genopbygget Workplace Chat-appen til iOS, så den fortsætter med at give moderne og effektive arbejdsoplevelser. Vores app hjælper med at forbedre effektivitet og produktivitet, samtidig med at den optager mindre plads på din telefon. Vi introducerer også nye funktioner såsom natindstilling. Appen vil blive rullet ud i løbet af de næste mange måneder.
Nye funktioner
Vi introducerer nye funktioner for at forbedre din Workplace Chat-app til iOS.
Funktioner omfatter:
  • Natindstilling
Appen er blevet fuldstændig redesignet fra bunden, så mindre anvendte funktioner kan mangle midlertidigt, mens de bliver redesignet. Nogle mindre anvendte funktioner er blevet fjernet og vil ikke blive gendannet, hvilket er en del af vores forsøg på at forbedre effektiviteten og støtte op om din produktivitet, Listen nedenfor viser alle funktioner, der i øjeblikket mangler og hvornår de vil komme tilbage, samt de funktioner der vil blive fjernet:
Opdater: 9. november 2020
Alle manglende funktioner, som vi forpligtede os til at levere inden oktober, er nu gendannet. Vi fortsætter med at spore al kundefeedback, vi modtager, så fortsæt med at give feedback via appen, så vi kan fortsætte med at forbedre din oplevelse med den nye Chat iOS-app.
Tilgængelig nu Vil blive udfaset
Søg efter bots
Send statisk lokation
Brug bots til netvisninger
Få flere synes godt om-tilkendegivelser
Brug bot til hurtige svar
Send og tilpas synes godt om-emoji og tastatur
Brug bot til handlingsmenu
Klistermærkebutik
Brugerdefinerede botsvar
Tommelfingeren nedad-reaktion
Se forstyr ikke-ikon i indbakke
Handlingsforslag til beskeder
Indstil forstyr ikke
Indstil kaldenavn
Se alle medier, der er delt i chatten
Seneste søgninger
Send klistermærker
Rediger dataindstillinger
Nævn @her og @alle
Automatisk lagring af billede i kamerarulle
Meningsmålinger
Vis ventende invitationer
Brugerdefinerede botsvar
Fanerne Personer og Opdag
Søge efter beskeder
Rediger gruppefarve
Søg i chatten
Brugerdefinerede notifikationsindstillinger
Statusindstilling
Billedredigering for billeder, der er sendt fra dit billedbibliotek
Angivelse af gruppebeskrivelser
Rediger gruppebeskrivelser
Forbedret videoopkald (herunder lyd)
Billedredigering for billeder, der er overført fra dit kamera
Rediger beskrivelse og billede for gruppechat
Indstil status
Billedkommentar
Indstil status
Hvordan kan jeg til- eller fravælge?
Den 4. november begyndte vi at udrulle den nye Workplace iOS Chat-app til alle kunder. Vi forventer, at det tager en uges tid for alle kunder at blive opgraderet til den nye app.
Hvis du ønsker at skifte tilbage til den gamle version af Workplace Chat-appen, skal du gå til Workplace Chat iOS-opslaget i afsnittet Tidlig adgang under Nyheder i Administratorpanelet > Administrer tidlig adgang > Vælg Ingen. Brugerne kan ikke selv skifte tilbage. Det skal gøres af systemadministratorer for hele Workplace-forekomsten.
Hvis du er blevet opgraderet til den nye app, har du ikke længere adgang til at skifte tilbage til den gamle version.
I gennemsnit tager det 1 dag at modtage den nye iOS-app eller skifte tilbage til den gamle. Når din forekomst er skiftet over, skal alle brugere genstarte appen to gange for at bruge den anden version af appen. Når den fulde udrulning kommer, behøver brugerne ikke at gøre noget. Du vil få en notifikation om, at du modtager den nye Workplace Chat-app til iOS.
Hvis du ønsker at sende feedback til os, skal du gå ind indstilling i Workplace Chat-appen til iOS og vælge Send feedback.
Android-app
Der er i øjeblikket ingen planer om at modernisere Android-oplevelsen. Vi fortsætter med forbedre Android-oplevelsen med nye funktioner, som f.eks. de kommende Workplace-rum. Det eneste funktion, der ikke er tilgængelig for Android-brugere, er natindstilling i appen.
Var disse oplysninger nyttige?