Hvis jeg knytter en Workplace-gruppe til en anden gruppe, vises tilknytningen så under afsnittet "Anbefales af administratorer" i begge grupper?

Denne artikel er kun relevant for brugere af Workplace Essential og Workplace Advanced.
Nej, men når du opretter en ny tilknyttet gruppe, har du mulighed for at tilknytte den tilbage til den oprindelige gruppe. At tilknytte tilbage betyder, at tilknytningen går begge veje. Den oprindelige gruppe har en tilknytning til den nye gruppe, og den nye gruppe har en tilknytning tilbage til den oprindelige gruppe.
Hvis du vil udføre handlingen Tilknyt tilbage for en gruppe, skal du gå til afsnittet Om i gruppen, gå til Administrer tilknyttede grupper, vælge indstillingsmenuen ud for den gruppe, du vil tilknytte tilbage, og vælge Tilknyt tilbage.
Var disse oplysninger nyttige?